To je to što me zanima!

Oliver: Ako čovjek voli svoju državu, redovito plaća porez

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glazbenik se u intervjuu za 24sata TV osvrnuo na skandal oko neplaćanja poreza u kojem su glavni akteri estradnjaci. On se ne boji Porezne jer redovito plaća porez
Vidi originalni članak

U petak 25. svibnja Oliver Dragojević pjevat će u zagrebačkom klubu Aquarius. U najavi tog koncerta dao je intervju za 24sata TV. Glazbenik kaže da su veliki prostori dobri za koncert, ali je publika malo daleko. 

- Dupini će biti sa mnom u Aquariusu, oni su neizostavan dio mojih nastupa. Bit će i novijih i starijih pjesama, čak s mog prvog CD-a tako da ću obuhvatiti cijelu karijeru - najavljuje Oliver te se nada da će i njemu i publici biti dobro. 

Veseli se odmoru

Početkom sedmog mjeseca mi počinje ljeto, a u osmom mi počinje odmor koji provodim uglavnom na brodu oko Vela Luke, kaže Dragojević te dodaje da se veseli vremenu koje će provesti s obitelji.

Pjesme i albumi su mu, kaže, slični sada i na početku karijere, jedino postoje produkcijske razlike, ali budući da pjeva o intimnim doživljajima tematika je većinom ista. Volio bi pjevati u Moskvi, Tokiju ili Riu de Janeiru, ali jednako ga vesele i koncerti u domovini.

Oliver o politici

Kao ambasador Jadranske obale Oliver pokušava osvijestiti ljude da čuvaju more i budu svjesni prirode oko sebe i nada se da će na tom području imati dosta uspjeha

- Politiku pratim, ali mi uopće nije drago što se sve to događa. Tko je ukrao, taj treba vratiti lovu, to je sve - kratko je rekao Dragojević.

Oliver se dotakao i neplaćanja poreza pojedinih estradnjaka. On, kaže, novac za sve koncerte prima na račun i redovito plaća porez pa se ne boji posjeta Porezne.

- Ako čovjek voli svoju državu onda redovito plaća porez, ali naravno da se dogodi koja pogreška, treba proći vremena da ljudi nauče da je to normalna stvar - rekao je glazbenik. 

Runjić mu jako nedostaje, ali mora se pomiriti s time da s njim više neće surađivati iako su zajedno stvorili opus koji je nemoguće usporediti s bilo čime. Na koncertima je, kaže, uvijek spontan i često 'izlane nešto bezveze'.

Livestream Oliverovog koncerta u Aquariusu 25. svibnja moći ćete pratiti samo na 24sata.hr

Idi na 24sata

Komentari 84

  • zdrawe 26.04.2012.

    naravno.. a oni koji ne .. su u hdz-u

  • brpljok 25.04.2012.

    Bravo Olivere, i kako ono KUPUJ HRVATSKO U LIDLU

  • RobertKinčeš 25.04.2012.

    đabe plačaš porez Olivere. mi dalje ne možemo kupovat tvoje cd-ove zbog financijskih razloga. cijela nam plača ode za poreze.nama ne ostane ni za život

Komentiraj...
Vidi sve komentare