To je to što me zanima!

Oliveru prvo zatvorili mesnicu pa dobio kaznu jer ne reciklira

Jamie Oliver morat će platiti 55.000 kuna kazne jer se njegov lanac restorana Jamie's Italian dvije godine nije pridržavao pravila o recikliranju otpada od ambalaže
Vidi originalni članak

'Golom kuharu' sanitarna inspekcija nedavno je zatvorila mesnicu u Londonu jer su procijenili da je stanje u njoj opasno za zdravlje i život. U mesnici su našli plijesanj i mišji izmet na mesoreznicama.

Jamie Oliver (38) pretrpio je još jedan sramotni udarac - ovog tjedna dobio je novčanu kaznu u iznosu od 55.000 kuna jer njegov lanac talijanskih restorana Jamie's Italian već dvije godine ne reciklira otpad od ambalaže. 

Jamie se hvalio kako njegovi restorani u poslovanju vode brigu o okolišu. No Vladina agencija za okoliš u utorak je objavila da u posljednje dvije godine nije uspio uskladiti poslovanje s novim standardima recikliranja otpada.  

Glasnogovornik Jamie's Italiana rekao je da se radi o kazni iz 2011. i da su oni sami kontaktirali Agenciju kako bi se iskupili i uskladili poslovanje s postojećim pravilnikom. Kaznu će uplatiti na račun neke od dobrotvornih organizacija koje se bave zaštitom okoliša.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Ljenjuškanje 05.06.2014.

    Meni je super! Sve kaj napravi mi je njami po izgledu...ineko zeli da ga digne!

  • Bezobrazno zelene 04.06.2014.

    Ionako je bezveze, ne'š štete da ga zatvore...

  • sakyosijek 04.06.2014.

    Nikad ga nisam volio gledat!Kad pocne kuhat,niti ruke opere,pljuje po jelu dok prica,slinav jos ona njegova drvena kuhinja i vrt!Svi ti englezi su prljavi da boli glava!

Komentiraj...
Vidi sve komentare