To je to što me zanima!

Olivia Newton-John i Travolta opet zajedno nakon Briljantina

Na fotografiji koju je Newton-John objavila na društvenim mrežama ona nosi žuti cardigan i suknju po uzoru na poznati styling iz 1978., a Travolta se na događanju pojavio u svojoj prepoznatljivoj kožnoj jakni
Vidi originalni članak

Više od 40 godina nakon filmskog uspjeha s mjuziklom 'Briljantin', John Travolta (65) i Olivia Newton-John (71) ponovno su se pojavili zajedno kao legendarni Danny i Sandy. Odjeveni u poznate outfite pojavili su se u petak na Meet n’ Grease eventu, na Floridi. 

Na fotografiji koju je Newton-John objavila na društvenim mrežama ona nosi žuti cardigan i suknju odgovarajuće boje, po uzoru na poznati styling iz 1978., a Travolta se pojavio u prepoznatljivoj kožnoj jakni. 

- prvi put u kostimima otkako smo snimili film. Jako sam uzbuđena - pohvalila se Olivia svojim fanovima. 

Podsjetimo, već dugi niz godina Olivia Newton-John bori se s rakom, a u studenom prošle godine opaka joj se bolest vratila po treći put. Glumica i pjevačica nedavno je organizirala dražbu predmeta iz svoje duge karijere kako bi prikupila novac za bolnicu za liječenje.

Na aukciji se između 500 odabranih predmeta našla i kultna kožna jakna koju je nosila u filmu. Početna cijena bila je 200 000 dolara, no Newton-John je na kraju dobila i novac, ali i jaknu natrag. Anonimni kupac nije smatrao da je ispravno da takvu memorabiliju drži samo za sebe u ormaru, a Oliviju je to iznimno razveselilo. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 14.12.2019.

    legendarni par 70ih

Komentiraj...
Vidi sve komentare