To je to što me zanima!

Olivia Newton-John u četvrtoj fazi raka: 'Zaista sam dobro...'

Od raka dojke oboljela je prije 27 godina i tada se uspješno izliječila, ali joj se bolest vratila 2012. i potom opet krajem 2017. Olivia nije klonula duhom ni sad kada zna da je u četvrtoj fazi bolesti
Vidi originalni članak

Glumica i pjevačica Olivia Newton-John (70) pojavila se na humanitarnoj večeri u Hollywoodu usprkos teškoj bolesti. Australka je u četvrtoj fazi raka dojke, a svojim obožavateljima htjela je pokazati kako ne gubi nadu i kaže da se osjeća odlično, prenosi USA Today.

- Kad vam dijagnosticiraju karcinom ili neku drugu ozbiljnu bolest, kao da odjednom i dobijete vremensko ograničenje. Ako vjerujete statistikama, doprinijet ćete crnim prognozama, jer, ako vam netko kaže da vam je ostalo još šest mjeseci života, vjerojatno će to biti točno toliko, jer u to vjerujete - rekla je glumica.

ZVIJEZDA BRILJANTINA Olivia u 4. stadiju raka dojke: Ne znam koliko mi je još ostalo

Od raka dojke oboljela je prije 27 godina i tada se uspješno izliječila, ali joj se bolest vratila 2012. i potom opet krajem 2017. Olivia nije klonula duhom ni sad kada zna da je u četvrtoj fazi bolesti.

- Želim da svi znate da sam tu i da se osjećam odlično. Zaista se dobro osjećam. Ovo je za mene bila izazovna godina jer sam slomila ključnu kost u zdjelici i morala sam ponovo naučiti hodati, ali sam snažna i osjećam se voljeno u svakoj minuti - dodala je glumica.

Na humanitarnoj večeri 'Dance Awards & Cancer Benefit Show' skupljala su se sredstva za liječenje raka. Olivia je nedavno gostovala u emisiji '60 minuta' te otkrila da ne zna koliko će još dugo živjeti, jer je šansa za izlječenje raka koji se sad u četvrtoj fazi vrlo mala.

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kliko 17.08.2019.

    Zaista su proklete te bolestine i to kako namuce neke ljude. Uzas. Treba imati dobre zivce, strpljenje i cvrstu volje. Nema drugog izbora!

  • 17.08.2019.

    Niko ne zna koliko mu je dana ostalo, zdrav covjek izade na ulicu pa mu se nesto dogodi. Koliko god rak bio tezak, barem imas vremena posloziti zivot. No s drugu stranu vise patis.

  • DarioČulina 17.08.2019.

    Svaka čast ovoj ženi i sretno joj bilo jer je stvarno pozitivna osoba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare