To je to što me zanima!

Olja objašnjavala Draganu što osjeća prema njemu pa se prerušila u redovnicu: Što ti je?

Splićanka je na početku rekla Draganu kako mora staviti rukavice jer joj je puknuo nokat i i ne želi da to itko vidi. Nije mu to bilo ništa neobično jer je naviknuo na Oljine čudne kombinacije, ali onda je postala časna
Vidi originalni članak

Voditeljica Anita je u showu 'Ljubav je na selu' pripremila igru za kandidate. Parovi su morali lopte raznih veličina prenijeti do cilja, držeći je na raznim dijelovima tijela, ali da im ne ispadnu. Zvonko i Rasema morali su nositi lopticu stražnjicama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Otkrila sam konačno da je on jako sramežljiv - zaključila je farmerica. Voditeljica im je savjetovala da namjeste stražnjice na lopticu, no Samanta je zaključila: 'Nisu se mogli ti guzovi namjestiti!'

Rasema je zbog toga zaradila nekoliko poljubaca pa zaključila da je Zvonko namjerno ispuštao lopticu kako bi se ljubio s njom. 

Dragan i Olja družili su se ujutro i ispijali kavu. Dok mu je objašnjavala što osjeća prema njemu, Olja se prerušila u redovnicu. Počela je stavljanjem crnih rukavica, a kao razlog je navela puknut nokat. 

- Što je poanta ovog performansa? Lijepa si mi ko časna sestra - rekao je Dragan i priznao da Olja ima puno potencijala. 

- Imam samo jednu ljubav u životu i ta ljubav je nedjeljiva. Moja jedina ljubav je umjetnost - rekla je Olja pa rasplakala farmera. Donijela mu je na poklon križ, što ga je jako raznježilo.

- Stvarno sam ostao zapanjen, baš me dirnula tim poklonom - rekao je emotivni farmer pa poljubio Olju. 

Na partiju su se kandidati podružili, komentirali kako im je prošla ova sezona, jesu li uživali s onima koji su išli na njihovu farmu i slično. Farmer Marijan uživao je sa svojom partnericom iz Tajlanda. Sjedili su na kauču i razmjenjivali nježnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Andjelica 25.05.2021.

    Rekla sam jedan dobar psihijatar za ovu nije fora žena u godinama glumi šiparicu

  • mateo12345 25.05.2021.

    Ok rtl scenirate sve znamo

  • citoo 25.05.2021.

    Koja sprdacina od Tepsije😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare