To je to što me zanima!

On je pravi 'mačo’: Robert Mareković na gitari pink boje

NOVA PJESMA U spotu za pjesmu ‘Gina’ Avionasa i Marekovića glavnu ulogu ima Gina Victoria Damjanović, pjevačica Detoura
Vidi originalni članak

Želio sam napraviti ljetnu pjesmu, pa se odlučio za miks u stilu vintage, San Rema, Opatije, Vespe... nekih prošlih i lijepih vremena. Rekao bih vesela nostalgija i dašak vedrine, rekao je Neven Kepeski (53), autor novog ljetnog hita 'Gina'.

Izvode ga Avionasi i Robert Mareković (46), a uskoro će biti i premijera spota, u kojoj glavnu ulogu igra Gina Victoria Damjanović (25), inače pjevačica grupe Detour i radijska voditeljica.

- Super sam se provela na snimanju spota, bilo je kao da sam sjela u vremeplov i vratila se u neko davno romantično i nježno vrijeme - opisala je Gina. U spotu su još angažirani hrvatska YouTuberica Nika Ilčić te plesna skupina transForm.

Uskoro premijera: Spot i pjesma su u retro stilu i podsjećaju na neka stara vremena

- Velika sam obožavateljica filma ‘Briljantin’, a Gina me ugođajem podsjeća baš na njega. Jednostavno sam se morala pojaviti u ovom spotu - rekla je Nika.

Koreografija i kostimi podsjećaju na ono što je Kepeski pjesmom i želio, romantika, vedrina i nostalgija. Mareković u u spotu svira na gitari pink boje.

- To je boja vedrine i ljeta i savršeno se uklopila u sami ugođaj ove pjesme - rekao je Mareković.

Avionas je novi projekt Kepeskog, inače bivšega gitarista Psihomodo popa. On je ujedno autor velikog njihova hita 'Donna'. Nada se da će tako proći i ova pjesma, uz dodatak 'Gina dancea'.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare