To je to što me zanima!

On opet ljubi: Princ Harry je u vezi s modelom za donje rublje

Nakon što je nedavno prekinuo petogodišnju vezu s bivšom djevojkom, princ Harry je započeo vezu s dugogodišnjom prijateljicom i bivšom curom Jensona Buttona
Vidi originalni članak

Nakon što je u lipnju prekinuo vezu s Chelsy Davy, princ Harry (26) započeo je vezu s modelom za donje rublje Florence Brudenell Bruce (25).

- Ona je zabavna plavuša i jako dobro izgleda. Haryyju se jako sviđa - rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji o Florence koja je s Harryjem već godinama u prijateljskim odnosima.

Florence, koja je dvije godine hodala s vozačem automobilskih utrka Jensonom Buttonom, nije željela komentirati vezu s Harryjem, koji ju je nedavno posjetio u njezinom domu u Londonu.

Kako je izjavio izvor blizak kraljevskog obitelji, njegova bivša djevojka Chelsy, s kojom je bio pet godina u vezi, bila je ljubomorna jer je na kraljevskom vjenčanju flertovao s Pippom Middleton. Smetalo joj je što vjerojatno nikad ne bi bio vjeran muškarac te bi ga odbila i da ju je zaprosio jer ne želi biti princeza.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • user_112919 29.06.2011.

    Doc ce on na svoju pippu.

  • GaravušaGarava 29.06.2011.

    sreća njegova što je princ...inače ga nebi ni jedna htjela ni štapom taknut...za razliku od brata hehhe ,al te geni mogu zaj.....XD

  • palacdolje 29.06.2011.

    bivsa je najjaca, spucala je princa.. :high five:

Komentiraj...
Vidi sve komentare