To je to što me zanima!

On sve negira: Kylie Jenner je svog dečka optužila za prevaru

Travis navodno negira sve glasine o tome da je prevario djevojku Kylie i majku njihove zajedničke kćeri Stormi. Ipak, izvori bliski paru tvrde da je Kylie sigurna u prevaru, a navodno ozbiljno razmišlja o prekidu...
Vidi originalni članak

Reper Travis Scott (26) otkazao je turneju zbog bolesti, ali izgleda da je razlog zbog kojeg je odgodio daljnje koncerte ipak nešto ozbiljniji. Kako prenosi TMZ, reper se navodno našao u ozbiljnim problemima nakon što ga je djevojka Kylie Jenner (21) optužila za prevaru. 

Travis navodno negira sve glasine o tome da je prevario djevojku Kylie i majku njihove zajedničke kćeri Stormi (1). Ipak, izvori bliski paru tvrde da je Kylie sigurna u prevaru, a navodno ozbiljno razmišlja o prekidu veze. 

Iako se još nedavno govorilo o tome da bi se uskoro mogli zaručiti, reper i najmlađa milijarderka na svijetu našli su se u ljubavnim problemima.

Nakon što je prije dva tjedna njezina sestra Khloe Kardashian (34) prekinula s dečkom, košarkašem Tristanom Thompsonom (27) koji je priznao da ju je prevario sa sestrinom najboljom prijateljicom, Kylie se i sama našla u preljubničkom skandalu.

Šuškanja o navodnom prekidu veze Kylie još uvijek nije komentirala na društvenim mrežama, ali s obzirom na to da je nazivaju 'kraljicom Instagrama', ne sumnjamo da će se uskoro oglasiti i na njemu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pratite nas na našem Instagram profilu

OTKRILA IH JE FOTOGRAFIJA: Lady Gaga i Bradley su se spetljali na premijeri? Na usnama mu trag njezina crvenog ruža

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Ttt0407 02.03.2019.

    Kako prekid može biti ozbiljniji od bolesti??

  • bree77 02.03.2019.

    Koje likove ove ženske biraju i jedna i druga.... Pa naravno da varaju.

  • 02.03.2019.

    a kaj očekivati od crnca? ni jedan nema ženu a da je ne prevari 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Komentiraj...
Vidi sve komentare