To je to što me zanima!

On zna uživati: Tulumari na jahti sa svojim bivšim curama

Cowell je dobar domaćin. Prijateljima koje je pozvao na krstarenje platio je avionske karte do otoka St. Barts gdje je bio usidren, otkriva jedan od Simonovih prijatelja
Vidi originalni članak

Medijski mogul Simon Cowell (53) trenutačno krstari Karibima na jahti Slipstream vrijednoj 51 milijun kuna. Vlasnik licence showa “The X Factor” odmara se okružen s pet ljepotica. Njegova bivša cura, pjevačica Sinitta (49), i bivša zaručnica, vizažistica Mezhgan Hussainy (38), tetoše ga kao da je sultan u haremu.

- Cowell je dobar domaćin. Prijateljima koje je pozvao na krstarenje platio je avionske karte do otoka St. Barts gdje je bio usidren. Samo na to je potrošio oko 200.000 kuna - kaže Simonov prijatelj. 

Nastavlja kako je već za društvo “iscaltao” barem šest milijuna kuna jer ne želi da im išta nedostaje. Cowellova superjahta dugačka je 60 metara. Opremljena je jacuzzijem, teretanom i kinom. 
U sobama se nalaze vodeni kreveti, a na plafonu su ogledala. Cowell se sunča na jahti dok se oko njega prešetavaju cure u bikinijima. Često ih u prolazu potapša po guzi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • WOMANIZER 11.01.2013.

    e to ti je život!

  • Bole top 11.01.2013.

    cuj ovo,kaze simonov prijatelj,strahota

  • vajk ludlo 11.01.2013.

    on nju potapša po guzi,ona njega potapša po novcaniku,svi sritni pa i ja!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare