To je to što me zanima!

Ona je najpopularnija WAGsica hrvatskih nogometaša: Prati ju čak 420 tisuća obožavatelja

S nogometašem je u vezi 12 godina, a u braku su već 5. Zajedno imaju sina, a ona je svojem suprugu najveća podrška tijekom ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva
Vidi originalni članak

Supruga nogometaša Matea Kovačića (28), Izabel Kovačić (29) prozvana je najpopularnijom hrvatskom WAGsicom, prema The Sun-u.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Britanske novine The Sun prije nekoliko su dana objavile listu najpopularnijih hrvatskih WAGsica, a na visokom prvom mjestu našla se Izabel, koju trenutno na Instagramu prati oko 420 tisuća ljudi.

NOGOMET I MODA Kakva ekipa! Adriana Lima u društvu Izabel Kovačić i Vanje Modrić na modnoj reviji u Dohi

Više pratitelja od Izabel ima supruga Ivana Rakitića, Raquel Mauri, ali s obzirom da on ove godine ne igra za hrvatsku reprezentaciju, Raquel nije uključena u listu.

- Izabel, najistaknutija od svih hrvatskih WAGsica, supruga je veznog asa kluba Chelsea, Matea Kovačića. Slična je Shakiri zbog svojih plavih kovrčavih uvojaka, nekada je bila supermodel, a sada je modna dizajnerica. Posao je pokrenula sa starijom sestrom, Ivanom Lučić - napisali su.

Ljubavna priča Izabel i Matea započela je još u srednjoj školi, kada su se upoznali u crkvi, a službeno su u vezu ušli 2010. godine. Vjenčali su se 2017., a 2020. dobili su sina Ivana. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Kud koji mili moji 05.12.2022.

    Hahahaha, jel'to ona, "after before...."?

  • zelena mamba 04.12.2022.

    Spomenite onda da se zvala Izabela kad su se upoznalu u crkvi a ne Izabel . Čisto preseravanje .

  • Lee-mar 04.12.2022.

    "WAGsica" to je neko zanimanje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare