To je to što me zanima!

Ona kao da ne stari! Electra (51) uzela spužvu pa prala sebe i pod: 'Ovo je čista fantazija...'

Budimo realni, ovdje smo u Hollywoodu i kada ljudima ispričam svoju priču, većina je šokirana jer bi s godinama žena trebala obaviti neke stvari. No u mom slučaju nije tako, nisam bila na operacijama, rekla je
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Baywatch' i bivša Playboyeva zečica, Carmen Electra, i u 52. godini mami poglede. Zategnutog je lica, tijela i blistave kože koja kao da ne stari. I ne, kaže, kako nikada nije otišla pod nož. Sve je stvar dobre kozmetike, hidratizacije i dijete. Zbog mladolika izgleda dobiva brojne upite i komplimente. One, kojih nije nedostajalo niti sada, kada je objavila atraktivan video za američki brend donjeg rublja Skims.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra)

Za potrebe kampanje skinula se u crni kupaći kostim te se posvetila pranju. Sebe i poda. Društvo joj je radila Jenny McCarthy, manekenka, glumica i komičarka.

KAKVA ČAST Zvijezdu 'Baywatcha' uvrstili na popis Bikini kuće slavnih

Komplimenta nije nedostajalo. 

'Ovo je čista fantazija', 'I dalje izgledaš dobro', 'Čista ljepota', 'Ikona', 'Seksi', poručili su zvijezdi 'Baywatcha' fanovi.

Tajnu mladolika izgleda otkrila je za Daily Mail.

- Budimo realni, ovdje smo u Hollywoodu i kada ljudima ispričam svoju priču, većina je šokirana jer bi s godinama žena trebala obaviti neke stvari. No u mom slučaju nije tako, nisam bila na operacijama i rekla bih da je moj mladenački izgled rezultat discipline i rutine njege kože - izjavila je te dodala:

- Trudim se biti hidratizirana cijelo vrijeme. Voda hidratizira kožu iznutra i to je jedna vrlo jednostavna stvar koju ljudi zaboravljaju. Briga o sebi važnija je nego ikad prije.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 07.07.2023.

    najgore je kad si slijep pored zdravih očiju

  • Svetac_1_1 07.07.2023.

    Baš mi je takvu doktor prepisao na recept.

  • Mr. Pickles 07.07.2023.

    I ona se naprimala velikih crnih 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare