To je to što me zanima!

Ona prati trendove: Lugomer se utegnula u mrežaste čarape

NA SNIMANJU Najsavršenije biće na svijetu, napisao je jedan obožavatelj, dok su neki komentirali kako nije primjereno da se djevojka s 'viškom kilograma' utegne u takvu odjeću
Vidi originalni članak

Plus size manekenka je na društvenim mrežama objavila fotografiju iz garderobe s jednog modnog snimanja, a obožavatelji su primijetili kako nosi popularne mrežaste čarape.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lucija Lugomer (24) je fotografiju potpisala sa 'work, work, work', parafrazirajući poznatu pjesmu pjevačice Rihanne, no nije otkrila o kakvom je snimanju riječ.

Najsavršenije biće na svijetu, napisao je jedan obožavatelj, dok su neki komentirali kako nije primjereno da se djevojka s 'viškom kilograma' utegne u takvu odjeću.

Zlim jezicima manekenka već dugo staje na kraj tako što ih ignorira. Otvoreno govori o svojim prehrambenim navikama, muci da pronađe pravi broj traperica te kako ne može živjeti bez čokolade.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • oaza_sukoba 05.10.2017.

    work, work, work ? vise -mljac,mljac, zvak, zvak, zvak......

  • frajer2 05.10.2017.

    užasna je

  • Angelina Jolie 05.10.2017.

    To sve na slikama je i gledljivo ali uživo druga priča. Nije da osuđujem ali zdrava je i treba poraditi na svojoj kilazi a ako je već tako super zadovoljna s 30+kg viška nebi se trebala toliko namecati s tim a i mediji isto, kakav plus size... Klinci su sve deblji i deblji i to je prije svega nezdravo a i ružno! krivac su uglavnom velike oči i još veći želudac

Komentiraj...
Vidi sve komentare