To je to što me zanima!

Ona prkosi godinama: Mančić (61) otkrila tajnu svog izgleda

Tu je zaslužna i moja Natalija, ona je budući profesionalni fotograf i ona zna kako me treba slikati. Ja joj kaže: 'Natalija, slikaj me tako da su mi noge dugačke i vitke', rekla je Mančić
Vidi originalni članak

Bivša loto djevojka Suzana Mančić (61) za srpski Kurir otkrila je tajnu lijepog izgleda u sedmom desetljeću.

UKRAJINCI ŽELE 'PIKANTERIJE' Kućni pornići Suzane Mančić u skandaloznom dokumentarcu?

- Ja malo udarim bjuti, ali dobro, figura je figura. Tu je zaslužna i moja Natalija, ona je budući profesionalni fotograf i ona zna kako me treba slikati. Ja joj kaže: 'Natalija, slikaj me tako da su mi noge dugačke i vitke' - rekla je Mančić koja se može pohvaliti i zavidnom linijom.

- Nema viška, čak i ne vježbam, valjda mi je takva sorta, u ovim godinama, višak se nagomilava oko trbuha, ali ja pazim što jedem - dodala je.

DIJELI SAVJETE Suzana Mančić: 'Psihijatar je najbolje što si možete priuštiti'

Inače, bivša loto djevojka nedavno je  ponudu ukrajinske televizije da o njezinu životu snime dokumentarac, u kojem bi prikazali i njezine 'seksi kućne videosnimke'. Mančić je u bivšoj državi bila jedna od najfatalnijih žena.

Suzana bi u dokumentarcu trebala otkriti najšokantnije detalje iz privatnog života. Bivša loto djevojka navodno će ispričati kako je odbijala 'mnoge kriminalce', bila je svjedok pucanja te kako je izašla iz svega toga. Otkrit će, piše Kurir, i imena poznatih muškaraca koji su je opsjedali kada je bila seks-simbol bivše Jugoslavije. 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • koko82 19.03.2018.

    botox filer... filer botox... botox botox ... filer filer... i malo nož

  • true lies 17.03.2018.

    Voli ga .....

  • sprangija 17.03.2018.

    Ima 61 al ne bi joj dao vise od 60

Komentiraj...
Vidi sve komentare