To je to što me zanima!

Ona traži supruga: 'Moje srce je od zlata, a vagina od platine'

Natjecateljica američkog showa 'The Bachelor' želi pod svaku cijenu zavesti kandidata Nicka. Objasnila je kako uvijek dobije ono što želi i tvrdi kako za to postoji jako dobar razlog
Vidi originalni članak

Jedna od kandidatkinja u američkom reality showu 'The Bachelor' (Neženja) u kojem se slobodne djevojke bore za naklonost jednog muškarca, ostvarila je loš rezultat na spoju s kandidatom pa je odlučila primjeniti drugačiju tehniku. Samouvjerena Corinne Olympios (24) odvela je Nicka Vialla u krevet.

- Kada nešto želim to i dobijem, tu ne postoji 'ali' ili 'možda' - rekla je Corinne koja živi sa svojim roditeljima i ima dadilju koja ispunjava njezinu svaku želju.

- Zapalit ću ga, ja znam kako šarmirati muškarca. Bolja sam od drugih, moje srce je od zlata, a moja vagina od platine - zaključila je.

Kada se 'bacila' na posao u hotelskoj sobi Nick je ipak zaključio kako bi trebali usporiti i malo pričekati. Corrine je bila u šoku te je izjavila da joj je 'samopouzdanje palo'.

Srce Nicka Vialla osvojila je Vanessa (29) s kojom je na spoju kandidat uživao. Par se sunčao na jahti i strastveno se ljubio.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • cornelie 15.02.2017.

    A mozak od plastelina

  • IlijanMax 14.02.2017.

    Dođi da ti ra zj ebem platinu...

  • Igor Petak 14.02.2017.

    A u glavi propuh.. .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare