To je to što me zanima!

One Direction: Ovo nije naš kraj, samo uzimamo pauzu

Svjetski su mediji objavili da će planetarno popularni boy band u ožujku iduće godine prestati s radom i da će se članovi posvetiti vlastitim projektima.
Vidi originalni članak

Otkako je prije dva dana objavljeno da će One Direction, nakon objavljivanja albuma oko Božića, prestati s radom, obožavateji prate svaki korak članova kvarteta. Nakon nekoliko objava na Twitteru, mnogima je malo lakše. Naime, Luis Tomlinson je objavio: 

- Vaša je potpora neopisiva. Ovo je samo stanka. Ne odlazimo nikuda.  

Niall Horan se javio sa sličnim porukama:

-Ne brinite, imamo još tako puno za postići. Ne mogu dočekati da čujete sve nove pjesme i koncerte koje smo za vas pripremili.

Podsjetimo, svjetski su mediji objavili da će planetarno popularni boy band u ožujku iduće godine prestati s radom i da će se članovi posvetiti vlastitim projektima. Obožavatelji, ionako potreseni odlaskom Zayna Malika u svibnju ove godine, doslovno su razgrabili ulaznice za zadnje koncerte njihove turneje 'On The Road Again', pa se ulaznice prodaju na crno i po dvostruko višim cijenama od normalnih, dakle i po 150 funti, ili 1500 kuna.

Tako su sva tri koncerta u Sheffieldu, u dvorani u koju stane 13 i pol tisuća ljudi, zadnja tri dana listopada, rasprodane. Naime, nakon zadnjih vijesti, mnogi su pomislili kao je to zadnja prilika vidjeti koncert grupe One Direction.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Marina1204 26.08.2015.

    Nakon 5 godina konstantnog rada i izbivanja od kuce, zasluzili su taj odmor.

  • jedini1950 26.08.2015.

    Ma mozda je sve to samo marketinški trik tako da ljudi napune dvorane,ali i ako nije,zaboli me,likovi su vise dosadili,pogotovo onaj glavni pesko

  • kung fu panda 25.08.2015.

    joj sad mi lakše mala će malo smiriti nervozu :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare