To je to što me zanima!

One su 'in': Šuput, Kodžoman i Perčić nose čizme iz reciklaže

Visoke ljetne čizme, koje prekrivaju koljena, s potpeticom od 11 cm mogu se naći na internetu po cijeni od 500-tinjak kuna. Prva ih je lani isfurala Kim Kardashian
Vidi originalni članak


Visoke ljetne čizme od poderanog trapera s otvorenim prstima hit su među domaćim celebrityjima. Nose ih pjevačice Maja Šuput (37) i Žanamari Perčić (35) te bivša manekenka, danas direktorica marketinga u nogometnom klubu Antea Kodžoman (35). 

Maja Šuput slijepo prati trendove

Visoke ljetne čizme, koje prekrivaju koljena, s potpeticom od 11 cm mogu se naći na internetu po cijeni od 500-tinjak kuna. Prva ih je lani isfurala Kim Kardashian (36), no njezine su rađene po mjeri. 

Žanamari Perčić koja se obojila u crveno

Riječ je o liniji koju je izbacio njezin suprug, reper Kanye West (39), a stoje oko 7000 kuna. Lani ih je nosila i Rihanna (29), a napravio ih je Manolo Blahnik prema njezinoj ideji. Cijena im je 27.600 kuna. 

Nikad vitkija Antea Kodžoman

Šuput čizme fura uz kariranu košulju i ultrakratke traper hlačice jer voli igrati na seksepil, Žanamari se obojila u crveno pa izgleda popout kakve rokerice, a Antea je u čizmama pokazala nikad vitkiju liniju. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • pan.dora 03.04.2017.

    Ova kodzomanka ovdje bez imalo stila

  • Zarica 🐬 31.03.2017.

    Eto ja u inat necu.... Liti pokrivati noge 😱 svašta

  • Mercedes s klasa 31.03.2017.

    Mala moja brže gaće svuci, od Frankfurta držim ga u ruci..

Komentiraj...
Vidi sve komentare