To je to što me zanima!

One su spremne na sve: Cure se skidaju, a i ljube za ulogu

PAKLENI CASTING Drama u režiji M. Kurspahića prati tri djevojke koje se na audiciji za reality emisiju svađaju, skidaju, ljube, u nadi kako će time zadiviti producenta
Vidi originalni članak

Iskra Jirsak (27), Mirela Videk (26) i Mia Biondić (29) u predstavi “ThisCasting”, koja u slobodnom prijevodu znači “odvratan show”, igraju nezaposlene glumice koje ne biraju sredstva kako bi dobile posao.

Drama u režiji Mirana Kurspahića (34) prati tri djevojke koje se na audiciji za reality emisiju svađaju, skidaju, ljube, u nadi kako će time zadiviti producenta i osigurati sebi angažman. Iskri, poznatijoj kao konjušarici Marti iz “Najboljih godina”, i Neni iz “Tajni” maženje s kolegicama ne predstavlja problem. To joj je, kaže, užitak.

- Žene se ljube bolje od muškaraca. Volim vidjeti lijepe žene, ali ako vas zanima želim li vezu s njima, odgovor je ne - smije se Zagrepčanka. Ovo joj nisu prve škakljive scene s prijateljicom Mijom Biondić.

- Na snimanju filma ‘Ta tvoja ruka mala’ redateljice Sare Hribar ljubile smo se pet sati da bismo savršeno odigrale scenu - kaže.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 29.01.2014.

    Kurspahić, Gadžić...sve zagrepčani

  • coco-paris 27.01.2014.

    rade se i gore stvari od navedenoga,da bi se dobila neka sitna uloga ili otpjevala pjesmica poskocica-tako ja zovem ove bizuterije i sl,

  • kormilar 26.01.2014.

    Čovjek, kako to gordo zvuči.

Komentiraj...
Vidi sve komentare