To je to što me zanima!

Oni dolaze: Gillian Anderson će postati glasnica 'Novih bogova'

Sustavno pranje mozgova zahtjeva i nekoga tko će se takvim neugodnim poslom cijelo vrijeme baviti. A tko je za to bolji od prekaljene PR-ovke, koja je de facto glasnik 'Novih bogova'
Vidi originalni članak

'American Gods' ime je nove serije TV mreže Starz koja će opet spojiti Gillian Anderson s tvorcem Hannibala, Michaelom Greenom.

Iz SAD-a tako saznajemo kako će Anderson glumiti ekscentričnu PR-ovku koja će biti de facto 'glasnica Novih bogova' - velikih korporacija. Njen će zadatak biti održati potrošačku kulturu američkog društva sustavnim pranjem mozgova.

Sve i da popularno glumačko ime kao što je Anderson nije uključeno u ovaj projekt, sama premisa definitivno zvuči zanimljivo.

Uz Fullera, na seriji 'American Gods' radit  će još jedan filmaš koji je dao svoj kreativni obol Hannibalu - redatelj David Slade. A uz poznatu američku glumicu, u seriji će glumiti i zvijezda 'Deadwooda' Ian McShane te Ricky Whittle iz serije 'The 100', kao i mlada Australka, Emily Browning.

'American Gods' će debitirati na malim ekranima 2017. godine, a točan datum izlaska ove serije bismo trebali znati do kraja tekuće godine.

Izvor:  adria.ign.com

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare