To je to što me zanima!

Oni su priznali da konzumiraju travu i stali su u njenu obranu

Otkako su posljednjih nekoliko godina srušeni tabui vezani za nekada 'opojnu' marihuanu, sve je više poznatih i slavnih koji daju podršku njezinoj potpunoj legalizaciji u Americi
Vidi originalni članak


Jedna od optužbi koje je Angelina Jolie iznijela u obrazloženju zahtjeva za razvod bilo je i Bradovo konzumiranje marihuane, zbog koje se navodno loše ponaša prema djeci. Ipak, Pitt definitivno nije jedina poznata 'faca' koja si s vremena na vrijeme voli smotati.

Britney Spears

Njen hit 'Hit Me Baby One More Time' osvajao je svjetske top liste dok je imala samo 17 godina. Nedavno je priznala da je u to vrijeme pušila marihuanu. Od tada, kaže, nije zapalila, ali se 'napuši od dima' jer njena publika u Las Vegasu, kaže, voli zapaliti joint za vrijeme trajanja koncerta.  

Cameron Diaz

Glumica je još u srednjoj školi kupovala 'travu' od godinu dana starijeg kolege, Snoop Dogga koji je u to vrijeme bio lokalni diler. 

Susan Sarandon

Glumica je nekoliko puta izjavila da smatra da bi svi trebali biti u mogućnosti pušiti travu. Smatra da to nije 'droga za bijeg', sigurna je i ne može te ubiti, poput, kaže, alkohola. 

Rihanna

Pjevačica se ne ustručava fotografirati s jointom u ruci, a paparazzi su je u nekoliko prilika uhvatili dok mota.  

Stephen King

Autor brojnih bestselera i nekrunjeni kralj horora poznat je po izjavama da marihuanu 'nužno' treba legalizirati.

Kirsten Dunst

Talentiranu glumicu su šaljivo kritizirali da je bila napušena  za vrijeme snimanje 'Spiderman' trilogije i da to objašnjava njezinu lošu glumu, na što je ona kratko odgovorila: 'Točno je. Pušim marihuanu, ali umjereno'.

Bill Murray

Bill je kao 20-godišnjak uhićen na jednom američkom aerodromu jer je pokušao prokrijumčariti čak 4,5 kilograma marihuane... za osobnu upotrebu. 

Morgan Freeman

Morgan Freeman (77) tvrdi da marihuanu konzumira isključivo u zdravstvene svrhe, jer vjeruje u njene medicinske blagodati. No glumac je katkad je puši i radi inspiracije. Kada ga je novinar pitao kako u kasnim sedamdesetima može snimati toliko puno filmova, Freeman je kratko odgovorio: 'Zato jer pušim dovoljno trave'. 

Justin Timberlake

Pjevač nikada nije krio svoju naviku niti misli da u tome ima išta loše. Počeo je pušiti, kaže, da prestane razmišljati i još je uvijek puši iz istog razloga. - Nekim ljudima je bolje dok su napušeni - rekao je jednom prilikom. 

 

Idi na 24sata

Komentari 109

  • cudak 1 03.10.2016.

    ja sam blesav i bez trave ,živim u rvackoj

  • black-flag 02.10.2016.

    No glumac je katkad je puši i radi inspiracije. OK

  • Judita👥 02.10.2016.

    tada ti je sve ravno hah

Komentiraj...
Vidi sve komentare