To je to što me zanima!

Opako: Tko će preživjeti drugo poglavlje sage o Johnu Wicku?

Oni koji prate lik i djelo Johna WIcka sigurno će primijetiti i da ubojica ima novog psa, što znači da radnja drugog dijela bez ikakvog problema može krenuti na bilo koju stranu...
Vidi originalni članak

Na prvoj slici iz filma 'John Wick: Chapter Two' vidjeli smo na što će sličiti najbolji plaćeni ubojica svih vremena, čovjek kojeg zovu 'Baba Roga'. A na novim fotografijama koje su objavljene John Wick vraća se u još opakih poza.

Oni koji prate lik i djelo ovog ubojice sigurno će primijetiti i da Wick ima novog psa, što znači da radnja drugog dijela bez ikakvog problema može krenuti na bilo koju stranu.

John Wick 2 - First Images

U nastavku filma osim Keanua pojavljuje se i Lawrence Fishburne, a iz prvog dijela vraćaju se i Bridget Moynahan, John Leguizamo kao i Ian McShane. Novi glumci u 'John Wick: Chapter Two' su, među ostalima i Common, Ruby Rose i Peter Stormare.

Drugo poglavlje sage o Johnu Wicku preživjet će samo odabrani. 'John Wick: Chapter Two' u kina dolazi krajem veljače 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • joca jakarta 03.10.2016.

    ovo ću morati pogledati

  • kung fu panda 30.09.2016.

    jupiiiiiiiiii jedva čekam i prvi dio mi bio mrak

  • gladijator 30.09.2016.

    Meni je film odličan, ok ima sf-a ali i odlične glume, prizora, a ono što me se najviše dojmilo je pjesma od Kaleide- Think koja je laganica i nije običaj u filmovima da se pušta laganica kad je vatreno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare