To je to što me zanima!

'Opasna' Gabrijela: Od ljubavi na selu do 50 Centa u NY-ju

'LUDA KUĆA ’ Gabrijela Domenika Marijanović je šokirano gledala kako su se striptizete svađale koja će se baciti reperu 50 Centu u naručje. Kaže da je bio bio nevjerojatno opušten i smiren
Vidi originalni članak

Bivša natjecateljica showa 'Ljubav je na selu' Gabrijela Domenika Marijanović (25) i dečko Robert tulumarili su s reperom 50 Centom na privatnom partiju u njujorškom striptiz klubu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- 50 Cent je bio nevjerojatno opušten i smiren, bez puno osiguranja. Jako je otvoren, veseo i nasmijan, ne glumi nikakvu zvijezdu uopće - rekla Gabrijela. Povjerila je da je s reperom najviše razgovarala o ljepotama Hrvatske jer su mnogi reperovi prijatelji oduševljeni Jadranom.

- Progovorili smo par rečenica jer mu nisam htjela dosađivati. Jako puno ljudi ga je stalno vuklo za rukav, ali bila sam sretna što sam uopće mogla biti u njegovoj blizini. Iznimno je kulturan. Zanimljivo mi je bilo što su se striptizete iz kluba bacale mu u naručje i svađale se koja će biti u njegovoj blizini - ispričala nam je Gabrijela.

Nakon showa 'Ljubav je na selu' Gabrijela je otišla s dečkom u New York gdje pokušava ostvariti pjevačku karijeru.

- Planiram snimiti dijelove spota za novu pjesmu koju sam napravila s reperom iz Zagreba Khanom - kaže Gabrijela. Obožava tetovaže, a iznad bokova ima istetovirana dva pištolja.

- Tetovaže predstavljaju ljubav prema oružju i samopouzdanje. Povezane su s karateom i borilačkim vještinama koje treniram. Simbol su moći i ustrajnosti - kaže nam Gabrijela, koju zanima i politika.

Voli motore, tetovaže i politiku

Gabrijela Domenika Marijanović proslavila se u showu 'Ljubav je na selu'. Trenira karate i gimnastiku.

Nije se okružio osiguranjem

Reper, kaže Gabrijela, je pristupačan i otvoren. Pričali su o ljepotama Hrvatske, koja ga je oduševila.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Sia666 05.10.2017.

    If they had better things going on in their miserable lives, they wouldn’t have the time to sit around and gossip about you. Laughing at these low life people 😁

  • Sia666 05.10.2017.

    Keep it up gabby, you’re amazing😍 “Haters don't really hate you, they hate themselves; because you're a reflection of what they wish to be” ― Yaira N

  • anchy2004 03.10.2017.

    Koja je ovo 'zvjezdača'? Zaslužuje više redaka nego Tom Petty?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare