To je to što me zanima!

Opća opasnost u Vodicama s pjesmom 'Za svaku tvoju suzu'

Režiju i scenarij spota potpisuje Marko Zeljković Zelja.Glavni glumac u spotu je Tomislav Bundić, majku glumi Doris Pinčić Rogoznica, a suprugu Danica Brnjić
Vidi originalni članak

Opća Opasnost drugu će godinu zaredom nastupiti na CMC festivalu u Vodicama. Jedan od najboljih rock bendova u Hrvatskoj prošle je godine na festivalu predstavio novi album 'Rocker... to sam ja', održao koncert te u revijalnom dijelu izveo pjesmu 'Stranci', a ove će godine u Vodicama izvesti pjesmu 'Za svaku tvoju suzu' autora Marija Vestića. Režiju i scenarij spota potpisuje Marko Zeljković Zelja, a radi se o dirljivoj priči. 

Glavni glumac u spotu je Tomislav Bundić, majku glumi Doris Pinčić - Rogoznica, a suprugu Danica Brnjić. Video je sniman na mnoštvo lokacija u Županji, među kojima su Etnopark kod Županje - Dretvić stan, Općinsko groblje u Gradištu, crkva Župe Mučeništva sv. Ivana Krstitelja u Županji, Konjički centar 'Županjski kas', Željeznički kolodvor Županja, Restoran 'Kolodvor' Županja, Šuma 'Konjska bara' Gradište, rijeka Berava Gradište, te rijeka Sava - županjski poloji. Produkciju spota potpisuje Studio 69 Video. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • hende007 06.05.2015.

    Dobar spot, ali pjesma.....mogu oni i bolje. Nije to onaj zvuk iz albuma 'Treba mi nešto jače od sna'.

  • 06.05.2015.

    Nažalost "najbolja rock grupa".....mali smo narodić, sa upitnim glazbenim ukusom....

  • teninamama 06.05.2015.

    Decki su odlicni :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare