To je to što me zanima!

Operirala je klempave uši i više neće ići na plastične operacije

Prvih nekoliko dana poslije operacije osjećala sam se kao da mi je netko odsjekao uši, otkrila je Alessandra Ambrosio. Uši je operirala još kad je imala 11 godina
Vidi originalni članak

Viktorijina anđelica sigurna je da više nikada neće otići na plastičnu operaciju nakon što je operirala uši sa samo 11 godina. 

- Oduvijek sam znala da želim biti manekenka pa sam zbog toga klempave uši odlučila i operirati - otkrila je Alessandra Ambrosio (32) te dodala kako je u njezinom rodnom gradu postojao samo jedan doktor koji je prije nje takvu operaciju napravio na, također, jednoj pacijentici. 

- Prvih nekoliko dana poslije operacije osjećala sam se kao da mi je netko odsjekao uši. Za godinu dana sam išla na nekoliko manjih operacija. Estetska kirurgija danas me izluđuje - zaključila je manekenka koja je majka djevojčice Anje (5) i jednogodišnjeg sina Noe. Priznala je i da je poslije svake trudnoće naporno radila na svojoj liniji. 

- Svi su mi govorili da ću brzo smršavjeti, no dugo sam imala mali trbuščić. Prvi put u životu na dijeti sam bila nakon što sam rodila Anju. Prije trudnoće, ako bih dobila koji kilogram, jela bih salatu i sve riješila. No, poslije prve trudnoće imala sam puno kilograma za izgubiti - otkrila je Alessandra koja je zaručena za Jamieja Mazura. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 15.12.2013.

    kad je već takva tematika članka gdje su onda slike njezinih ušiju? mislim ono.. trebam usporedbu vidjeti

  • veselibosanac 15.12.2013.

    pa eto koliko su joj sad dobre da ih uvijek skriva,priljubljene su joj previse uz glavu i djeluje kao alien kad makne kosu, dok su bile klempave bar su bile normalnog oblika. inace znam curu koja ih je operirala pa svaki put kad ce kisa uzasno je bole,stalno ima upale, neke su joj izrasline izrasle, ne moze ni staviti stapic za uho unutra vise,kaze da moze vratiti vrijeme ne bi isla na nju...

  • ilmare 14.12.2013.

    Klempave uši ?? A ,je problema....

Komentiraj...
Vidi sve komentare