To je to što me zanima!

Opet je zaljubljena: Anamarija Asanović (23) ljubi košarkaša

U subotu navečer Anamarija je u društvu novog dečka, košarkaša Zvonka Buljana gledala revije na Cro-A-Porteru nakon čega su uživali u klubu Shamballa, piše Story
Vidi originalni članak

Nakon prekida jednoipologodišnje veze s Matkom Jovanovićem (21), kći bivšeg reprezentativca Aljoše Asanovića sreću je pronašla u zagrljaju košarkaša Zvonka Buljana (25) koji trenutačno igra za francuski klub Le Portel, piše Story. Anamarija Asanović (23) potvrdila je da je ponovno zaljubljena, no više od toga nije željela otkriti. Nakon romanse u Parizu, par je prošli vikend kratko uživao u Zagrebu. U subotu navečer Anamarija je u njegovu društvu gledala revije na Cro-A-Porteru nakon čega su do kasnih noćnih sati uživali u klubu Shamballa.

Još u lipnju Story je pisao kako se Splićanka prijateljicama požalila da zajednički život s bivšim dečkom u njezinu stanu u Zagrebu nije bila dobra ideja jer su se tako još više razišli dok se on prijateljima navodno žalio da je dizajnerica previše ozbiljna za svoje godine.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • ruzica ruzic_1 10.10.2012.

    ruzna je

  • zrinka_2012 10.10.2012.

    ma da ljubi košarkaša ? muž od zrinke_2012 je bauštelac,tak da zrinka ljubi bauštelca,jednako zanimljivo...

  • japanokinez 10.10.2012.

    Kakvih problema ima jadnica, trebalo bi se otvoriti račun na koji bi mi svi morali uplačivati određenu svotu novaca kako bi joj bilo puno lakše i bolje i kako bi još više iz dana u dan mogli čitati o njoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare