To je to što me zanima!

Opet ljubi: Srce Ane Gruice osvojio je nogometaš Ipša?

Kristijan Ipša i splitska glumica, koja se nedavno rastala nakon samo 18 mjeseci braka, družili su se na odmoru u Poreču i Zagrebu. Gruica vezu nije komentirala
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana u društvu manekenke Iris Rajčić, njezina dečka nogometaša Nikole Pokrivača i prijatelja odmarali su se u Istri. Bivša manekenka rastala se prije četiri mjeseca.

- Nemam komentara - rekla nam je Ana Gruica (29). Splitska glumica i bivša prva pratilja Miss Hrvatske nedavno se nakon tri godine veze i samo 18 mjeseci braka rastala od Dijana Jahjefendića (33).

Iako je tada izjavila da će se isključivo fokusirati na karijeru i da ne razmišlja o novim ljubavima, doznajemo da se zaljubila. S bivšim nogometašem Varteksa Kristijanom Ipšom (26), koji trenutačno igra u danskom klubu, tek je odnedavno u vezi. Poznaju se godinama, kreću se u istom društvu i idu na ista mjesta. Nedavno su ih vidjeli u zagrebačkoj Maksimirskoj ulici jer su boravili u obližnjem stanu.

Ana, koja trenutačno priprema novu predstavu, često dolazi u Zagreb, kao i Ipša koji je u Hrvatskoj gotovo svaki vikend.      

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ruzica ruzic_1 14.06.2012.

    fufica i nista drugo.unistila vezu pa je mislila naci srecu sa njim sad kad je zatvorio teretanu u spaladium areni dala mu je odjeb jer je ne moze sponzorirati....

  • tttinkyyy 14.06.2012.

    'tada izjavila da će se isključivo fokusirati na karijeru i da ne razmišlja o novim ljubavima'...naravno, ali njen novčanik razmišlja itekako :) treba to uzdržavat netko...nije lako kave ispijat po čitave dane, a naobrazba i zanimanje su nepostojeće stavke :)

  • black_cat 14.06.2012.

    bombastična vijest koju će prenjeti svi svjetski tabloidi

Komentiraj...
Vidi sve komentare