To je to što me zanima!

Opet mlađi: Demi Moore viđa se s bivšim dečkom L. Lohan?

Demi je bila vrlo vesela dok se družila s njim, otkrio je svjedok koji ih je vidio na romantičnoj večeri u restoranu na Beverly Hillsu. Harry je od nje mlađi 19 godina
Vidi originalni članak

Poslije prekida s trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom (25), glumica je nastavila dalje sa životom. Kako piše Daily Mail, vlasnik restorana Harry Morton (31) izveo je Demi Moore (50) na nekoliko spojeva tijekom posljednjih tjedana. 

- Demi je bila vrlo vesela dok se družila s njim - otkrio je svjedok koji ih je vidio na romantičnoj večeri u restoranu na Beverly Hillsu. 

- Djelovala je kao da stvarno uživa u njegovom društvu - tvrdi izvor te dodaje kako su se Demi i Harry družili i u domu glumice. 

Harry Morton bio je u vezi s Lindsay Lohan (26) 2006. godine, a 2010. godine povezivali su ga i s Jennifer  Aniston (43). 

- Trenutačno se samo upoznaju. Demi se dobro osjeća i veseli se budućnosti - otkrio je izvor. 

Demi tuguje otkako se prije godinu i pol razišla od Ashtona Kutchera (34), koji je tek prošli mjesec u Los Angelesu podnio papire za rastavu. Ashton je trenutačno u vezi s Milom Kunis (29).

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Ja sam sam 13.01.2013.

    zna demi sta njoj treba.mladji prca ko`zec

  • medeki 13.01.2013.

    nije problem što troši mlađe, nego što se sirota zaljubi !

  • biciklist 13.01.2013.

    ajde Demi,odrasti i prestani živiti život svojih kćeri,bit ćeš puno sretnija,nisu pedesete loše,naravno uz dobar izbor društva

Komentiraj...
Vidi sve komentare