To je to što me zanima!

Opet se skinula: Miley Cyrus stavila je lažne zube i periku

Svoj nastup u MTV Unplugged krajem mjeseca najavila je provokativnim plakatom. Prije Miley u sličnom izdanju prošle godine u studneom pojavila se i Lady GaGa
Vidi originalni članak

Krenula je stopama Boba Dylana, Brucea Springsteena i Nirvane, i Miley Cyrus će nastupiti u novom izdanju MTV Unplugged. Pjevačica je i u novoj godini nastavila istim tempom kao i godinu prije. 

Svoj nastup krajem mjeseca najavila je provokativnim plakatom. Pozirala je bez majice, bradavice je prekrila samo srebrnim naljepnicama.  

Osmijehom je otkrila lažne zube, a na glavu je stavila periku. Žutom maramom ukrasila je vrat, a sve je začinila crnim šeširom i rukavicama iste boje. 

Miley je ovom fotografijom sve obožavatelje pozvala da dođu pogledati njezin nastup. Na Valentinovo kreće na turneju 'Bangerz'. 

Prije Miley lažne zube je pokazala Lady GaGa. Prošle godine u studenom na dodjelu YouTube Music Awards u New Yorku stigla je u sličnom izdanju kao što je Miley na ovom plakatu. Na sebi je imala samo crnu košulju, gaćice, štikle i šešir.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Luke_1 21.01.2014.

    kraljice obje, makar je gaga original <3

  • vali30 21.01.2014.

    taj proizvod od balavice je daleko od Boba Dylana, Brucea Springsteena a bogami i Nirvane... pa da snimi 1000 MTV Unpluggdova...

  • barbara_22 21.01.2014.

    Okoš bokoš prdne kokoš...

Komentiraj...
Vidi sve komentare