To je to što me zanima!

Opet slobodna: Jelena Perčin prekinula je vezu sa Švicarcem

Nisu se viđali često jer on živi u Švicarskoj, a ona u Zagrebu s majkom, bratom i kćerkicom Lotom. Udaljenost je razdvojila glumicu i biznismena, donosi Story
Vidi originalni članak

Glumica je u studenom prošle godine rekla kako se prvi put nakon rastave zaljubila. Otkrila je samo da se njezin tajanstveni Švicarac zove Petar i da ga je upoznala prije šest mjeseci na jednom zagrebačkom tulumu.

- Imamo romantičan odnos koji mi trenutačno odgovara jer ne mogu dati više od toga. U Petru sam našla srodnu dušu - rekla je tada Jelena Perčin (31).

Nisu se viđali često jer on živi u Švicarskoj, a ona u Zagrebu s majkom, bratom i kćerkicom Lotom (3). Udaljenost je razdvojila glumicu i biznismena.

- Veze su kompliciranije od onoga kako isprva izgledaju. Zasad ne bih htjela ništa komentirati - izjavila je Jelena za Story.

Prije dvije godine glumica se nakon tri godine braka rastala od zagrebačkog ugostitelja Kristijana Babića s kojim ima kćer Lotu.

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Traktornalivadi 21.02.2013.

    Ostala je u sjećanju nacije s čašom šampanjca nad otvorenim grobom.

  • rezucka 21.02.2013.

    Dal je to otvoren oglas za lov na Jelenu..................ha,ha,ha,

  • teninamama 21.02.2013.

    Mene samo u cijeloj ovoj priči zanima kako jedna majka malog djeteta ima vremena ići na tulume i upoznavati " srodne duše". Nemojte me krivo shvatiti,ali gdje su potrebe tog djeteta? Jednostavno mi se više povraća od takvih majki,čitaj i Iva Majoli, koje uvijek imaju vremena za partije i tulume,a djeca doma sa dadiljama, bakama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare