To je to što me zanima!

Opet su skupa? J. Lo 'guguće' o pametnom i zgodnom medi

Lopez je s obožavateljima podijelila fotografiju svog bivšeg dečka, a par često provodi vrijeme zajedno. Na odmoru u Meksiku proslavili su Casperov rođendan
Vidi originalni članak

Iako su se Jennifer Lopez (45) i Casper Smart (28) razišli prošle godine nakon tri godine veze, pjevačica je s obožavateljima na Instagramu podijelila fotografiju svog bivšeg dečka.

- Zgodni medo. Zato što je prepametan i volim ovu 'fotku' - stoji u opisu fotografije kojom je potaknula 'šuškanja' da su ponovno u vezi. 

J. Lo i Casper često provode vrijeme zajedno. Na odmoru u Meksiku proslavili su Casperov rođendan, a često su viđeni i kako zajedno odlaze na večeru ili ples u Las Vegas. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zajebananko 13.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • hitretz 13.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • FULLH8 12.05.2015.

    Kako su je pojeli kompleksi i bahatost, bila je boom i onda su dosle mladje, zgodnije, ljepse itd... Postala je ocajna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare