To je to što me zanima!

Opet završio u bolnici: Reper Lil Wayne opet pao u nesvijest

Dok je snimao novi spot, reper je u studiju u Kaliforniji imao napadaje panike te se onesvijestio. Prijatelji su ga prevezli u bolnicu. Wayne navodno boluje od epilepsije
Vidi originalni članak

Nemam pojma što mi ne valja sa zdravljem. Hvala svima koji se mole za mene, napisao je Lil Wayne (30) na Twitteru.

Dok je snimao novi spot, reper je u studiju u Kaliforniji imao napadaje panike te se onesvijestio. Prijatelji su ga prevezli u bolnicu u kojoj je proveo noć. Navodno Wayne boluje od epilepsije. U listopadu prošle godine onesvijestio se u svojem avionu dok je letio iz Teksasa u Los Angeles. Liječnici su tada utvrdili da je dehidrirao i da ima teške migrene.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • EllaJug2 08.02.2014.

    I što se tetovaža tiće uopće nije cijeli istetoviran,nema na nogama,dlanovima... i sve te njegove tetovaže zapravo govore o njemu i ono što on nikada nije rekao ali eto ima tetovažu "Misunderstood" to je samo jedna od ostalih koje govore puno o njemu i ne govorite da je sprdnja lik je bio uzoran učenik, a živio je i odrastao u teškom,opasnom,punog kriminala i nasilja, djelu!

  • EllaJug2 08.02.2014.

    Lil Wayne je odličan reper,a pada u nesvijest jer ima neku nasljednu bolest u obitelji koju trenutačno imaju njegov bratić i on,a imao je i neki njegov rod istu tu boles ali je umro od nje. Lil Wayne već godinamaa repa i umori to čovjeka i ne govorite da je sprdnja jer čovjek je stvarno predobar a ako baš idete komentirati rijeći iz njegovih pjesama onda poslušajte njegovu pjesmu "How to love" pa onda idite nešto prigovarati ako imate uopće za šta prigovarati! Lil Wayne u <3 zauvijek i Young Money u <3 zauvijek!

  • slavko00001 16.03.2013.

    kako mi izgleda boluje on od više bolesti a ne epilepsije samo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare