To je to što me zanima!

Oporavila se: Doris Vrečko je sretna s hokejašem Shaoneom

Bivša prvakinja u mačevanju i voditeljica Doris Vrečko pohvalila se fotografijom s odmora, a na njoj sretno pozira u zagraljaju novog dečka, kanadskog hokejaša
Vidi originalni članak

Doris Vrečko (33) sretno je zaljubljena. Naime voditeljica je na društvenim mrežama s prijateljima podijelila fotografije na kojima pozira s muškarcem s kojim je u vezi dvije godine. Vrečko se, naime, zaljubila u hokejaša Shaonea Morrisonna (34) iz Kanade koji od 2014. godine igra za zagrebački HK Medveščak. 

Voditeljica i Morrisonn, sudeći prema 'fotkama', otputovali su u toplije krajeve gdje 'pune baterije'.

Bivša višestruka prvakinja Hrvatske u mačevanju na male ekrane se vratila nakratko 2015. godine, kada je vodila emisiju 'Time out s Doris' u kojoj je pričala sa slavnim sportašima. 

Prije toga, Vrečko je imala niz nesretnih događaja zbog kojih se na nekoliko godina povukla iz javnog života. U listopadu 2010. godine, bivša sportašica doživjela je psihički slom. Nakon što se oporavila od zdravstvenih teškoća, zatekla se u novosadskom klubu u kojem je izbio požar. U vatrenoj stihiji živote su tada izgubile tri djevojke i tri mladića, a Doris je 'za dlaku' izbjegla tragediju. 

Od svega se uspješno oporavila zahvaljujući podršci obitelji i bliskim prijateljima. 

Iako je neradno pričala o svom privatnom životu, javnosti je bila poznata njezina veza s nogometašem Radomirom Đalovićem, a prije njega s košarkašem Marijanom Manceom. Prije toga, točnije 2009. godine, šuškalo se da ljubi Nikolu Karabatića. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Mercedes s klasa 20.01.2017.

    Vrecko postala necija vreca 👉👌

  • sweettea 19.01.2017.

    Anonimuse ljecene stavljate ko onu valicku dobre primjere dajete djeci

  • sweettea 19.01.2017.

    Dobro se oporavila od droogeee vidim s operacijama

Komentiraj...
Vidi sve komentare