To je to što me zanima!

Oprah pokušava biti seksi: Na kauču zavodljivo pući usnice

Dok ona sjedi na kauču u svom 'seksi izdanju', T. Howard gleda je s požudom i drži joj ruku na koljenu. Možemo samo nagađati što se događa u sljedećoj sceni
Vidi originalni članak

U filmu 'The Buttler' kraljica talk-showa glumi suprugu glavnog lika kojeg glumi Forest Whitaker (51). Na fotografiji koju je objavila na Twitteru, Oprah Winfrey (58) izgleda svakako, samo ne otmjeno i decentno kako smo je navikli vidjeti. 

Sjedi na kauču, u ruci ima cigaretu i izraz lica joj je... čudan, kao da se trudi biti zavodljiva, no kako tu svoju stranu ne pokazuje često ovaj pokušaj izgleda pomalo smiješno. Dok ona sjedi u svom 'seksi izdanju', Terrence Howard (43) gleda je s požudom i drži joj ruku na koljenu. Možemo samo nagađati što se događa u sljedećoj sceni.

Uloga zavodnice jako joj se svidjela, čak se pohvalila da se Forest jako dobro ljubi i da je zaista uživala. Glavni modni dodaci koje Oprah u filmu koristi su jarko crveni ruž i haljina na cvjetiće. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • kantrida 04.10.2012.

    sljedeca scena nije za one osjetljivog zeluca

  • ink-taste 03.10.2012.

    ajme kolka je, ovaj lik izgleda sitno naspram nje

  • targus 03.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare