To je to što me zanima!

Oprah demantira glasine da je u lezbijskoj vezi s Gayle King

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glasine o njezinoj vezi s Gayle King, koju naziva svojom prijateljicom, pojavile su se nakon što je objavljen video sa zajedničkog kampiranja u nacionalnom parku...
Vidi originalni članak

Oprah Winfrey (56) demantirala je glasine da je u lezbijskoj vezi s Gayle King, piše Daily Mail. Glasine o vezi pojavile su se nakon što je u srijedu u showu objavljen video s njihovog kampiranja u nacionalnom parku Yosemite. Cijelu pustolovinu snimala je ekipa njezine emisije, a dvodnevno kampiranje, smatraju Oprah i Gayle, potaknut će više obitelji da odu na kampiranje.

- Zahvaljujemo Bogu na šminci. Istina izađe na vidjelo na kampiranju jer ne možete sakriti tko ste u divljini - rekla je Oprah koja je snimljena kako kuha jaja te u ležernom izdanju dok je s Gayle uživala u roštiljanju.

- Gayle je moja najbolja prijateljica i o mom životu se brine više nego ja sama - izjavila je Oprah u travnju na dodjeli nagrada u New Yorku nakon što je svjetlo dana ugledala neautorizirana biografija Kitty Kelley u kojoj je prozvana lažljivicom koja ima lezbijske sklonosti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • _Malibu_ 04.11.2010.

    di su sad oni licemjerni idioti koji govore za nju da je lažljivica, manipulatorica...ma nemogu to ni izgovorit sve u kontekstu s njom, duša me zaboli...kako to da su zaobišli ovaj članak?? Takve ljude može biti sram što su uopće sposobni izgovorit takve riječi za tu ženu. Oprah je anđeo na zemlji, doslovno. Svaka joj čast za sve što je napravila, neznam oće li ju ikad itko nadmašiti. A ovo da je lezba, šta zato jer je kampirala s frendicom? Onda mislim da će danas puno ljudi shvatit da su gay kad ovo pročitaju :p

  • Ira27 04.11.2010.

    Prema ovome videu ja ne samo da sam lezba nego sam i incestuozna koliko često se nađem u ovakvoj situaciji sa prijateljima prijateljicama i cijelom obitelji!

  • tajnamoja 04.11.2010.

    Što ima baba od 50 godina više biti ili ne biti lezba?

Komentiraj...
Vidi sve komentare