To je to što me zanima!

Oprah proživljava najteže dane: Preminula joj je majka Vernita

Voditeljica je s majkom uvijek imala kompliciran odnos, a pomirile su se 1990., u Oprahinoj emisiji. Nakon toga su se često viđale i družile, a u mirovini ju je i uzdržavala
Vidi originalni članak

Američka voditeljica Oprah Winfrey (64) proživljava najteže dane u životu. Na Dan zahvalnosti, u svom domu u Milwaukeeju preminula je njena majka Vernita Lee u 83. godini. Tu je informaciju potvrdio glasnogovornik obitelji, koji je dodao i kako je već održan pogreb u krugu obitelji. Voditeljica se oglasila na društvenoj mreži i zahvalila svima na riječima podrške.

- Hvala na lijepim porukama povodom smrti moje majke. Cijeloj obitelji je utjeha to što je živjela dobar život, a sada počiva u miru - komentira je shrvana Oprah.

Vernita je radila kao spremačica pa zbog posla nije mogla odgajati djecu. Zato je Oprah sve do njene šeste godine odgajala baka. Voditeljica je s majkom uvijek imala kompliciran odnos, a pomirile su se 1990., u Oprahinoj emisiji. Nakon toga su se često viđale i družile, a Oprah ju je u mirovini i uzdržavala. Voditeljica nikad nije postala majka i zbog toga, kaže, ne žali. S tom se odlukom oduvijek slagao njen partner Stedmanom Grahamom (67).

- Ne smatram da sam zbog toga manje vrijedna. Nisam htjela bebu jer ni nemam strpljenja. Jednostavno nisam dobra s djecom, odnosno ne bih se mogla brinuti cijelo vrijeme za njih. Imam pse, za njih se mogu brinuti jer me oni ne trebaju stalno, već samo povremeno - izjavila je jednom prilikom Oprah.

Pojasnila je da joj je dovoljno to što pomaže djeci diljem svijeta. U Južnoj Africi je 2007. osnovala školu za 172 djevojke koje do tada nisu imale mogućnost obrazovati se.

- Ispunjava me to što mogu pružiti sreću djeci i mladima širom svijeta. To mi je dovoljno - rekla je. 

Vernita je osim Oprah imala i kćer Patriciju Amandu Faye Leeja, koja je preminula 2003. te sina Jeffreyja Leeja, koji je preminuo 1989. godine.
 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • povijest činjenica 27.11.2018.

    Malobrojni se mogu pohvaliti živom majkom a da su napunili 65 godina ...

  • 27.11.2018.

    svaki gubitak je težak na svoj način. ovisi i o ljudima ponaosob kako će gubitak podnijeti ..

  • 27.11.2018.

    komentari sve jadni do jadnijih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare