To je to što me zanima!

Oprah raskinula zaruke jer je samo htjela da je prose

Američka voditeljica svojedobno je bila zaručena za Stedmana. Oprah je otkrila da je na kraju ipak više od same svadbe htjela da netko zaprosi
Vidi originalni članak

Američka voditeljica nedavno je, povodom desete obiljetnice vlastitog časopisa 'O', otkrila da je 1993. godine bila zaručena. Zaprosio ju je dugogodišnji dečko Stedman Graham.
- Stedman me pitao hoću li se udati za njega i rekla sam da. Na kraju se ispostavilo da sam više željela čuti prošnju nego što sam se stvarno htjela udati - rekla je Oprah. Prijatelji su je 'davili' s pripremama za svadbu, a njoj se to činilo neispravnim.
- Autobiografija mi je trebala izaći 14. rujna, a svadbu smo zakazali za 8. rujan. Stedman mi je onda rekao kako ne želi da svadba bude u nekakvom natjecanju s izlaskom knjige. Pomislila sam si 'o, baš dobro' - otkrila je voditeljica. Osim vjenčanja, otkazala je i izlazak knjige, a sa Stedmanom nije poslije razgovarala o otkazanoj svadbi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • jelena100 09.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • poppy 09.04.2010.

    Ma daj, ne baljezgaj više, molim te. Ta žena je podijelila toliko miliona $ da im ti ne bi znao ni broja napisati. Nahranila toliko gladnih usta, svojom \"Angel network\" gradi sirotinji kuće širom svijeta, gradi škole, vrtiće, sportske dvorane i sve to financira SAMA! Može živjeti u vili sa bazenom i ne brinuti se nikad više za svoju budućnost, ležati bezbrižno na hrpi $ ali je odabrala drugi put. Bori se sa pretilošću, ima sve vrline i mane običnog čovjeka i sve to priznaje pred milijunskim auditorijem. Ako je to licemjerno, frustrirano i prepotentno, onda, 20bucks ti nemaš pojma što značet te riječi! Shorty-potpisujem svaku tvoju riječ! :)

  • shorty 09.04.2010.

    ona je jedna fenomenalna osoba...koja je meni pomogla da budem danas ono što jesam i da sve ljude gledam na isti način,da nisam puna mržnje,da se sve može kad se hoće samo se treba potruditi,da stvari treba uvijek gledati pozitivno,da poštujem ljude oko sebe,da se borim protiv nepravde i još mnogo mnogo toga!! I hvala joj na tome!

Komentiraj...
Vidi sve komentare