To je to što me zanima!

"Oprah show" zauvijek će se ugasiti u rujnu 2011.

Najmoćnija TV osoba na svijetu gasi show koji ju je proslavio. Oprah Winfrey želi se posvetiti svom programu koji će pokrenuti na kabelskoj televiziji
Vidi originalni članak

Nakon 25 sezona "Oprah show" prestaje s emitiranjem u rujnu 2011. godine. Voditeljica će danas u emisiji i sama objaviti objaviti točan datum posljednjeg emitiranja. Oprah Winfrey (55) svoju voditeljsku karijeru počela je u Nashvilleu i Baltimoreu prije nego je 1984. došla u Chicago voditi jutarnji talk show 'A.M. Chicago'. Već sljedeće godine ta emisija preimenovana je u 'The Oprah Winfrey Show'. Godinu nakon toga Oprah osniva svoju produkcijsku kuću Harpo. Tijekom godina pokrenula je časopis 'O', snimila nekoliko filmova te producirala emisije 'Dr. Phil', 'Rachael Ray' i 'The Dr. Oz Show'. Winfrey je najplaćenija američka TV ličnost i na godinu zarađuje vrtoglavih milijardu i 270 tisuća kuna godišnje. Vjeruje se kako je Oprah svojim utjecajem pomogla Baracku Obami da postane predsjednim SAD-a, a uspjela je i privući 20 tisuća ljudi na aveniju Michigan gdje je snimala emisjiu uživo. Nakon gašenja showa, Oprah će se pojavljivati na kabelskoj televiziji gdje pokreće svoj program OWN (Oprah Winfrey Network).

Idi na 24sata

Komentari 16

  • serpentine 20.11.2009.

    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  • veneranda81 20.11.2009.

    vrlo dobro

  • Kiki_09 20.11.2009.

    Razlog zbog kojeg prekida show je pad gledanosti, Ellen Degeneres je debelo tuce po gledanosti jer je bolja i zabavnija voditeljica. Tko ne vjeruje neka slobodno provjeri na americkim vjerodostojnim web stranicama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare