To je to što me zanima!

Oprah Winfrey rasplakao govor demokrata Obame

Govor Baracka Obame toliko je dirnuo Oprah Winfrey da su od plača 'otpale trepavice'. Winfrey je rekla kako joj je to bilo najmoćnije iskustvo
Vidi originalni članak

Govor Baracka Obame toliko je dirnuo Oprah Winfrey da su od plača 'otpale trepavice'. Winfrey je rekla kako je to bilo najmoćnije iskustvo koje je doživjela. Obamin govor na konvenciji demokrata kojim je prihvatio nominaciju pred 84.000 ljudi dirnuo je voditeljicu do suza. Na 45. godišnjicu legendarnog govora Martina Luthera Kinga, Winfrey je Obamine riječi usporedila s riječima slavnih predsjednika Franklina Delana Roosevelta i Abrahama Lincolna.
- On je kandidat za Amerikance, a ne afroamerički kandidat - rekla je slavna voditeljica.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ivan_ST 30.08.2008.

    Obama odlično govori....velik je čovik i krajno pošten. Želim mu sve najbolje. Velik je političar i šteta što se gleda boju njegove kože, što se reflektira u svim ovim diskusijama... Nadamo se da se to ćega se svi bojimo neće dogoditi! OBAMA FOR PRESIDENT!

  • moria_1 30.08.2008.

    obama nece postati predsjednik jer nece dopustiti da crnac vodi ameriku. i toliko o toj velikoj demokratskoj zemlji...

  • mayhem26 30.08.2008.

    Mccain nije uspio u svom prvom pokusaju atentata na Obamu,no to neznači da nece uspjeti u drugom pokusaju.Mislim da Obama nece dozivjeti dan kada ce postati vođa SAD-a jer posten covjek nesmije doci na celo niti jedne zemlje,a pogotovo afroamerikanac da vodi SAD.

Komentiraj...
Vidi sve komentare