To je to što me zanima!

Oprah Winfrey u Dubrovniku: S prijateljima uživa u kupanju...

Televizijska voditeljica je navodno prije nekoliko godina razmišljala o kupnji nekretnine u Dubrovniku, a zainteresirala se za jednu unutar gradskih zidina vrijednu 32 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Večer u Dubrovniku s velikom ženom koju s ponosom zovem prijateljicom, istaknuo je počasni predsjednik modne kuće Valentino Giancarlo Giammetti (80) na društvenoj mreži. Giammetti se pohvalio kako uživa u hrvatskoj obali s televizijskom voditeljicom Oprah Winfrey (64). 

- Šetnja nedjeljom navečer po Hrvatskoj - istaknula je Oprahina prijateljica, modna dizajnerica Diane von Furstenberg (71) s kojom krstari po Jadranskoj obali. Oprah je, kako piše thedubrovniktimes, navodno prije nekoliko godina razmišljala o kupnji nekretnine u Dubrovniku, a zainteresirala se za jednu unutar gradskih zidina vrijednu pet milijuna dolara (oko 32 milijuna kuna). 

S Oprah su na odmoru u Hrvatskoj i njena najbolja prijateljica, novinarka Gayle King (63) i Diane Dizajnerica je fotografirala i more te napisala kako ju usrećuje plivanje u njemu. 

- Još jedan predivan dan dodan mome životu, osjećam tako puno zahvalnosti - pohvalila se von Furstenberg uslikavši zalazak sunca dok je krstarila Jadranom s Winfrey. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 20.08.2018.

    nek uziva na našem lipom jadranu

  • gladijator 20.08.2018.

    Dobro došla Oprah, sad vidiš kako izgleda Hrvatska, najljepša zemlja na svijetu, prepuna nacionalnih parkova, zaštićenih šuma, 1244 otoka, amfiteatar, povijesne znamenitosti, more čisto i prelijepo bez opasnosti od morskih pasa ( primjer Australija, Afrika...) , hrana najbolja na svijetu, maslinovo ulje najbolje na svijetu, vino najbolje na svijetu... Ljudi gostoljubivi, topli i puni razumijevanja i uslužni. Uživaj i ispričaj drugima, nije lijepo biti u raju, a iskustvo ne podijeliti s drugima i preporučiti im raj za odmor!

  • JunFan 20.08.2018.

    I ja oprah prozore...

Komentiraj...
Vidi sve komentare