To je to što me zanima!

Opraštaju se od Nikolića: On je bio istinski gospodin i mangup

Preminuo je Marko Nikolić. Hvala Vam za svaku ulogu koju ste maestralno iznijeli. Hvala Vam za doprinos seriji, stoji u objavi ekipe iz serije 'Pogrešan čovjek'
Vidi originalni članak

Na prvi dan ove 2019. godine sve je šokirala smrt dvoje glumačkih velikana, Ive Gregurevića i Marka Nikolića. I dok se u Orašju mještani opraštaju od Gregurovića, na društvenim mrežama od Nikolića se prvo oprostila njegova kćer Mina, a kasnije i kolege glumci iz serije 'Pogrešan čovjek', u kojoj je Marko glumio starog Lazara Crnkovića.

- Četvrtog rujna 2018. godine. Prije četiri mjeseca. Volite svaki trenutak svog života. Padnite na koljena i zahvalite što ste ga doživjeli. Zbogom Marko i hvala - napisala je glumica Jelena Veljača (37), kreativna producentica 'Pogrešnog čovjeka'.

PREMINUO U 73. GODINI Popadić iz Boljeg života: Bio je u avionu kojeg je otela banda

Službena stranica serija također je Marku uputila svoje posljednje pozdrave.

- Preminuo je Marko Nikolić. Hvala Vam za svaku ulogu koju ste maestralno iznijeli! Hvala Vam za doprinos seriji - stoji u objavi. Glumica Ivana Roščić (40), koja u 'Pogrešnom čovjeku' glumi Leu, rekla je kako joj je bila čast što je upoznala tako velikog glumca i čovjeka.

- Naši susreti bili su puni poštovanja, lijepih priča i smijeha. Marko je bio istinski gospodin i mangup. Veliki profesionalac, veliki glumac i veliki čovjek. Jako me pogodila ova nesretna vijest,  iskreno saučešće njegovoj obitelji. Dragi Marko, nedostaješ već sada, hvala ti! - rekla je Ivana.

U 73. GODINI Umro je Marko Nikolić, čuveni Giga Popadić iz 'Boljeg života'

Također se glumica Lidija Vukičević (56), koja je glumila njegovu kćer Violetu u seriji 'Bolji život'. 

- Sigurna sam da je smrt samo vidljivi prekid ljubavi. Volim te Gigo i uvijek ću voljeti mog televizijskog tatu - oprostila se Lidija. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 03.01.2019.

    Puškar !!!

  • 03.01.2019.

    dobra serija je bila, zbogom počivao u miru

  • _Varešak_ 03.01.2019.

    Neka počiva u miru otišao je na bolje mjesto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare