To je to što me zanima!

Opravdao se: Keitha Flinta iz Prodigyja popljuvali zbog lova

Pjevač skupine Prodigy objasnio je na Facebooku da je uistinu bio u lovu na lisice, no, kako kaže, bio je to samo probni lov i niti jedna životinja nije stradala
Vidi originalni članak

Živim na imanju u Essexu i imam konje. Istina je da sam bio u povorci s lokalnim lovcima, ali nisam ubio nijednu lisicu, pravdao se na društvenoj mreži Keith Flint (46). 

- Moja savjest je čista, niti jedna životinja nije ubijena. Shvatio sam da to nije za mene i više neću ići u lov - napisao je Keith na Facebooku. 

Člana benda Prodigy napali su aktivisti za zaštitu životinja i hakeri iz Anonymousa jer su mislili da je sudjelovao u lovu na lisice. Anonymousi su ga prozvali zbog druženje s 'torijevskim kriminalcima'. 

- Jednom smo te poštovali, tebe i tvoju umjetnost. No, sada smo te uzeli na pik jer se tvoja djela protive svemu za što se zalažemo - poručili su mu anonimni haktivisti. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • kung fu panda 05.01.2016.

    jesu ovi aktivisti dosadni ni jedan se nije javio kad je susjed Ivan jednu bijesnu liju zatukao lopatom tu kod nas u selu,usput veterinari su potvrdili da je bjesna

  • liquigas 05.01.2016.

    ......volim ih slusati.....u biti glazbu 90-tih i slusam za svoj gust....80-te isto...danasnja mi nema "ono nesto"..

  • NaCl na Ranu 04.01.2016.

    Volim ih slušati....još uvijek..

Komentiraj...
Vidi sve komentare