To je to što me zanima!

Oprez, rastopit ćeš ga! Vrući poljupci za voštanog Ronalda

Ruskinja je na Instagramu objavila sliku na kojoj ljubi voštanu figuru svog dečka, nogometaša Cristiana Ronalda, izloženu u njegovom novootvorenom muzeju
Vidi originalni članak

Portugalski nogometaš u nedjelju je na svom rodnom otoku Madeiri otvorio muzej u kojem se nalaze svi njegovi nogometni trofeji. Cristiano Ronaldo (28) oduševljeno je pozirao pokraj svoje voštane figure, dok je njegova djevojka Irina Shayk (27) otišla korak dalje. Ruska manekenka na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj njegovu voštanu figuru obasipa poljupcima. 

Nogometaš je izjavio da je muzej dar svim njegovim obožavateljima. 

- Ponosan sam, ovo je poseban dan. Ne želim izdvajati nijedan trofej jer iza svakog stoji posebna priča i za svaki su zaduženi moji bivši i sadašnji suigrači. Nadam se da ću ga do kraja karijere napuniti novim trofejima. Ne možete ništa postići bez žrtve. Moja je bila ta da napustim Madeiru kada sam imao 11 godina, to mi je bilo najteže u karijeri - rekao je Portugalac koji je postigao već 33 gola ove sezone.

Ronaldovi znatiželjni susjedi stajali su na svojim balkonima kako bi posvjedočili nesvakidašnjem događaju na mirnom otoku s 260.000 stanovnika. Nogometaš je kasnije snimljen s Irinom u predvorju lokalnog hotela. Par, koji se upoznao 2010. godine na jednom modnom snimanju, smijao se i izmijenjivao nježnosti. Rusko izdanje magazina 'Maxim' Irinu je nedavno proglasilo najljepšom Ruskinjom. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • mala kovrčava 19.12.2013.

    Baš lijep par.Obadvoje zgodni i uspješni.

  • misko2k 19.12.2013.

    najseski misao ruskinje je pomisao na njegov bankovni račun, daj našeg nekog dvojnika od Ronalda sa ovrhom na bankovnom računu pa mi dokažite da nisam u pravu :-)

  • misterRF 19.12.2013.

    samo ne znam koje on to trofeje i cije drzi u muzeju? možda od messija, jer njegovih je mizeran broj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare