To je to što me zanima!

Oprostila se: Gisele Bunchen je zadnji put prošetala pistom

Gisele Bundchen je najplaćeniji supermodel u posljednjih 10 godina. No želi se posvetiti obitelji pa se nakon 20 godina uspješne karijere povlači i odlazi u mirovinu
Vidi originalni članak

Nakon postizanja svjetskog uspjeha Gisele Bunchen (34) u srijedu se po posljednji put prošetala pistom. Na Fashion Weeku u Brazilu, dugonoga ljepotica predstavila je ljetnu kolekciju odjeće, a njezini roditelji Vania i Valdir, sestra Gabriela i suprug Tom Brady (37) došli su joj iz prvog reda dati svoju podršku. 

 Manekenka je najavila kako se, nakon 20 godina uspješne karijere, povlači s modne scene i odlazi u mirovinu. Kazala je kako želi više vremena provoditi sa svojom obitelji. Tom je na posljednjem nastupu supruzi čestitao putem Facebooka.

- Ljubavi mog života, čestitam. Ti me svaki dan inspiriraš da budem bolji čovjek. Jako sam ponosan na tebe i sve što si postigla na pisti. Nikada nisam upoznao nikoga s više želje za uspjehom i odlučnosti da prevlada sve prepreke na putu. Ti me nikada ne prestaješ iznenađivati. Nitko ne voli život više od tebe i tvoja ljepota seže puno dublje od onoga što se očima može vidjeti. Ne mogu dočekati da vidim što je sljedeće. Volim te - napisao je Brady pored njezine fotografije.

Gisele Bundchen je najplaćeniji supermodel u posljednjih 10 godina. U prošloj godini zaradila je 47 milijuna dolara, a njezino bogatstvo procijenjeno je na 386 milijuna dolara. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • fw8 19.04.2015.

    Ona je meni ružna. A tek hod...Ma neka je model sto puta, neka je nekome to i lijepo, meni djeluje kao "nožno jahanje", ha ,ha...

  • Amazonka_1 17.04.2015.

    prosjecna plavusa,hajde se ti nama lijepo umirovi! adriana lima je puno ljepsa i interesantnija kao i hrpa drugih modela.

  • češnjakolog 16.04.2015.

    Sad se napokon može najesti kao čovjek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare