To je to što me zanima!

Orgija li drogirana Britney s dvije žene i muškarcem?

Raskalašenu Britney navodno su snimili dok se seksa sa nekoliko ljudi odjednom. Tvrde da na snimci pije te se drogira kokainom i marihuanom
Vidi originalni članak

Britney Spears (26) navodno je snimljena dok je imala seksualne odnose s dvije žene i jednim muškarcem. Na toj video snimci ona ponovno ima obrijanu glavu, pije alkohol te uz to šmrče kokain i puši marihuanu. Na američkoj TV postaji Fox News tvrde da je ova 30-minutna snimka 'procurila' na internet. Ukoliko je Britney doista 'uhvaćena na djelu' snimka bi je mogla još više udaljiti od sinova, Seana (2) i Jaydena (1). Ipak, dosad je bilo mnogo glasina o snimkama seksa najstarije kćeri u obitelji Spears. Sve su bile lažne, a Britney se u njima nije ni pojavila.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mgolubi7 11.01.2008.

    pa koga to briga- osim današnjih klinaca- koji su blagorečeno retardirani- kao i te njihove zvijezdice- koliko boleštine na jednom mjestu... jadno... je drogirana, pa nije.... ako nije to je još gore- jer biti čisti i tako jadan- to je tek jadno..

  • Horned Reaper 10.01.2008.

    i to je sad neka vijest zanimljiva...boli me ona stvar za nju i za vlatku pokos i dikana i tako pisete glupe stvari da mi se bljuje na to..

  • vemi 10.01.2008.

    Bravo gnome!

Komentiraj...
Vidi sve komentare