To je to što me zanima!

Original će se 'doskitati' na binu: Dupla doza Jasne Zlokić

NOVE TRANSFORMACIJE Damir Kedžo dobio je zadatak izvesti pjesmu 'September' grupe Earth,Wind & Fire, dok ćemo Filipa Dizdara ove nedjelje vidjeti kao Anastaciu
Vidi originalni članak

Deseta emisija popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' donosi novih osam nastupa i fantastičnih transformacija. Pjesmu ''Skitnica'' karizmatične Jasne Zlokić izvest će Hana Hegedušić, a bit će zanimljivo vidjeti i duet ove pjesme jer će se transformiranoj Hani tijekom njene izvedbe u jednom trenutku na iznenađenje svih prisutnih pridružiti i prava Jasna. Dupla doza Jasne Zlokić zaorit će studijom showa, a o pripremama Hana kaže: 'Spremna sam, nadam se da će biti efektno'.

Alku Vuicu, koja će biti u žiriju, imitirat će prošlotjedna pobjednica Ana Maras Harmander. U showu je Alku već imitirao u prvoj sezoni Mario Petreković, a članica žirija ususret ovotjednim nastupima i transformacijama je izjavila: 'Mario je tada obnovio stari hit 'Laži me' tako da su se i djeca koja tad nisu bila ni rođena ponovno navukla na tu pjesmu'.

Fil Tilen ove nedjelje postaje Mary J.Blige, a tek ćemo vidjeti kako će izvesti pjesmu ''Family Affair''.

- Ona je nešto kao Nina Badrić koja repa. Odrastao sam na ovakvoj glazbi -  izjavio je Fil Tilen koji je kaže da je svjestan koliko je ovo težak zadatak.  

Jole će isto opet stati na binu popularnog showa Nove TV i to zahvaljujući Lani Jurčević koja će morati skinuti njegove pokrete, glas i sve ono po čemu je ovaj pjevač prepoznatljiv. 

- Pjevali smo na par koncerata zajedno. Uhvatit ću se za njegove oči i njegove pokrete – kaže Lana. 

Damir Kedžo dobio je zadatak izvesti pjesmu ''September'  Earth,Wind & Fire, dok ćemo Filipa Dizdara ove nedjelje vidjeti kao Anastaciu. Matteo Cetinski pjevat će hit ''It's Raining Men' Weather Girls.

Žanamari je odlučila malo odmoriti od priprema za nastup u showu pa je uzela džokera, a tek kada ta osoba izađe iz transformacijskog lifta vidjet ćemo o kome se točno radi. Džoker će ove nedjelje izvesti hit od skupine Village people, 'YMCA'.

- Moj džoker je savršeno pogođen za ovaj tip izvođača, on je multitalentiran - izjavila je Žanamari. 

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • struić 24.11.2016.

    A gdje je nestao Bruno Serdar?

Komentiraj...
Vidi sve komentare