To je to što me zanima!

Originalni glumci se vraćaju u novi film o Michaelu Myersu

Premda se za mnoge pokušaje oživljavanja nekih franšiza može reći da nisu ništa doli gramzivo izvlačenje novca iz obožavatelja, za ovaj projekt već sada imamo posve dobar osjećaj
Vidi originalni članak

Već prije nekog vremena objavljeno je kako će se u novu 'Noć vještica', redatelja Davida Gordona Greena, vratiti i glavna glumica franšize, Jamie Lee Curtis. Uz nju u filmu ćemo gledati i Judy Greer te Andi Matichak, koje preuzimaju uloge novih žrtvi, tj. glume kći i unuku glavne glumice.

No posve je interesantno kako se u film vraća i Nick Castle, koji je utjelovio serijskog ubojicu Michaela Myersa u originalnom filmu Johna Carpentera iz 1978. godine. Castle je bio Carpenterov prijatelj iz škole, a redatelj ga je zaposlio za smiješnu svotu od 25 dolara dnevno. I sam budući redatelj, Castle je glumio Michaela Myersa kad god je Myers hodao uokolo, a u jedinom kadru kada ga vidimo bez maske, glumu je preuzeo Tony Moran.

MICHAEL SE VRAĆA Ubojica se vraća: Stigli su prvi detalji iz nove 'Noći vještica'

S dodatkom tog glumca ovaj reboot ili kako su ga još nazvali - oživljenje žanra, postaje zabavno maleno okupljanje originalne postave. Na žalost, Donald Pleasance, koji je glumio doktora Loomisa, umro je u poodmakloj starosti 1995. godine. Iako bi bilo interesantno vidjeti ga u filmu, sumnjamo da produkcija ima dovoljno novca za kompjutersku rekreaciju njegovog lika.

Producentske kuće Blumhouse i Universal Pictures su na čelu svega, a film u kinima očekujemo za Noć vještica 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Jakov Marendić 29.12.2017.

    Ma nema Noći vještica bez Jamie Lee......go girl

Komentiraj...
Vidi sve komentare