To je to što me zanima!

Orlando, gledaj što propuštaš: Miranda je pozirala posve gola

ZNA DA JE SEKSI Međunožje joj je na fotografiji objavljenoj na Instagramu pokriveno plahtom i grudi je sakrila rukama. Gola je pozirala prijatelju Chrisu Collsu
Vidi originalni članak

Svega četiri dana prije nego je objavila da se ona i Orlando Bloom (36) rastaju, na internetu se pojavila provokativna fotografija Mirande Kerr (30). Viktorijina anđelica pozirala je posve gola dok ju je Chris Colls fotografirao. 

Fotograf se svojim djelom pohvalio na Instagramu. Mirandi se na fotografiji ipak ne vidi sve. Međunožje joj je pokriveno plahtom, a grudi je sakrila rukama i Chris je u photoshopu u fotografiju ubacio crnu traku koja joj pokriva bradavice.

- Volim svjetlo, ljubav, iskrenost, ljepotu i smirenost kojima zračiš, a iste pronalazim i kod sebe. Zauvijek smo spojeni time što nam je to zajedničko - napisala je Miranda na Instagramu nekoliko dana nakon objave da se rastaje. S Orlandom je u braku bila tri godine. Par ima dvogodišnjeg sinčića Flynna.  

Tri godine braka: Miranda Kerr i Orlando odlučili su se rastati

Idi na 24sata

Komentari 23

  • chillstep 06.11.2013.

    "For every beautiful woman, there's a guy that's tired of screwing her." - Dr. Christian Troy

  • gallovix 06.11.2013.

    ne propusta nista.vec je to izgustao pa ide dalje.

  • zmaja- 06.11.2013.

    Kak bi se reklo, i bogati plaču...samo kaj je njima lakše plakati, jbg. ne mora brinuti kak bu sama dalje sa djetetom, hoće li muž plačati neku crkavicu od alime.za koju će se morati boriti na sudu itd....može se bez bada naslikavati i pokazivati kaj je dr. strana kakti propušta...preserans.

Komentiraj...
Vidi sve komentare