To je to što me zanima!

Orlando je već prevario Katy? Uhvaćen u klinču sa Selenom

Novi zvjezdani par, Katy Perry i Orlando Bloom zajedno su došli na Met Gala večer te tako potvrdili glasine da su zajedno. Orlando se sada, ipak, zabavlja sa Selenom Gomez
Vidi originalni članak

Orlando Bloom (39) i Katy Perry (31) novi su slavni par. Nakon mnogo paparazzi fotografija, glumac i pjevačica potvrdili su da su u vezi, pojavivši se zajedno na Met Gala večeri. Iako nisu zajedno hodali po crvenom tepihu, par je na odjeći nosio odgovarajuće tamagotchije, a ranije su i pozirali za zajedničke 'fotke'. 

No zvijezda 'Gospodara prstenova' i 'Pirata s Kariba' viđena je u strastvenom 'klinču' sa Selenom Gomez (23). Orlando i Selena navodno su bili u kratkoj vezi 2014. godine, te su je od tada nekoliko puta 'obnavljali'. 

Časopis People piše da su Orlando i Selena samo jako dobri prijatelji. Bloom je bio u noćnom klubu u Las Vegasu na momačkoj večeri, a Selena je tamo došla nakon svog koncerta. Glumac joj je zatim prišao u VIP separeu, te ju je izgrlio i izljubio. 

Portal TMZ piše da su se glumac i pjevačica nastavili cijelo vrijeme dirati i ljubiti. Selena se nakon tulumarenja sama vratila u hotelsku sobu. 

Na Seleninom koncertu bila je i Orlandova bivša supruga, Miranda Kerr

 

Orlando je 2014. šakom u lice udario Seleninog bivšeg dečka, Justina Biebera. Selena je na nedavnom koncertu iz publike izvadila transparent na kojem piše 'Udaj se za Justina' te ga je poderala i zgazila na pozornici. 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • pjetro69 11.05.2016.

    144p slika u 2016.bravo

  • tajnamoja 11.05.2016.

    Kurvarluk svatko sa svakim.

  • 11.05.2016.

    Što smo u 2003. pa da ovakve slike ispadaju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare