To je to što me zanima!

Orlando je zaljubljen u Margot, šalje joj razne darove i cvijeće

Šalje joj plišane medvjediće. Daje sve od sebe kako bi je osvojio i kako bi pristala biti s njim, kaže prijatelj glumice. Margot je polaskana Orlandovim udvaranjem
Vidi originalni članak

Još u siječnju se šuškalo da su se ljubili na partyju nakon dodjele zlatnih globusa, a 'kemija' među njima svih ovih mjeseci očito još postoji. Barem s njegove strane. Orlando Bloom (37) toliko se zaljubio u Margot Robbie (24) da glumica više ne zna kako bi se nosila s time. 

- Šalje joj darove, cvijeće, plišane medvjediće, sve što pronađe u trgovini. Daje sve od sebe kako bi je osvojio i kako bi pristala biti s njim - rekao je prijatelj seksi Margot za Womans Day. 

Jedino što stoji na putu Orlandovoj sreći koju bi, uvjeren je, mogao pronaći s Margot, je njen dečko Tom Ackerley. Robbie i Tom upoznali su se u lipnju na setu filma 'Suite Francais' u kojem je on radio kao pomoćnik redatelja. 

Margot je jako zaljubljena u Toma i želi se posvetiti njihovoj vezi. Orlandovo udvaranje joj laska, i zasad je to sve. Bloom joj se sviđa od srednje škole kad ga je gledala u ulozi Legolasa. Upoznao ih je Leonardo DiCaprio (39) s kojim je Margot glumila u blockbusteru 'Vuk s Wall Streeta'. Leo i Orlando su bliski prijatelji.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Britvaa 06.10.2014.

    A zgodna ženska što je je.

  • malumunjena 06.10.2014.

    Ma kako meni ne bi poslao medeka...?? Ma otrcala bi mu prije nego bi ga stigao upakirati, a kamoli poslati ili doci do mene :)))) Ufff, sto mi je bio fin kao vilenjak :))))

  • Mthesecond 06.10.2014.

    Još koji medvjedić i morala bi pasti :D Očito je da ima fetiš na medvjediće :) Za sad glumi neuhvatljivu,al neće dugo...Orlando je našao recept :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare