To je to što me zanima!

Orlandova bivša supruga čeka drugo dijete s novim mužem

Miranda, Evan i Flynn raduju se dolasku novog člana obitelji, rekao je manekenkin glasnogovornik. Kerr je objavila da je trudna šest mjeseci nakon vjenčanja s osnivačem Snapchata
Vidi originalni članak

Manekenka Miranda Kerr (34) šest je mjeseci u braku sa suprugom Evanom Spiegelom (27) i očekuje svoje drugo dijete.

Bivša Victorijina anđelica rekla je da je s milijarderom živjela u čistoći prije braka, jer je Evan jako tradicionalan. Na vjenčanju je imala vjenčanicu Dior, a detalje sa svadbe držala je u strogoj privatnosti. Na ceremoniji je bilo oko 40 ljudi. 

Prije Spiegela, Miranda je tri godine bila u braku s Orlandom Bloomom (40), s kojim ima 6-godišnjeg sina Flynna.

Miranda se ljetos našla usred skandala, zajedno s holivudskim zvijezdama Caseyjem Affleckom, Markom Wahlbergom, Leonardom DiCaprijem i mnogim drugima, kada je pokrenuta istraga protiv biznismena i producenta Riza Aziza.

On je slavnima poklanjao skupocjene poklone koje je, pokazalo se, stekao ilegalnim putem. Aziz, njegov suradnik i njegov očuh sumnjiče se da su ukrali milijarde od malezijskih poreznih obveznika kako bi financirali producentov raskošan život i tvrtku Red Grant koja je producirala mnoge filmske hitove. Kerr je skupocjeni nakit kojeg je dobila od Aziza vratila ministarstvu pravosuđa. S njim je bila u kratkotrajnoj vezi. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Ra Mona 18.11.2017.

    naslov za 10 hahaha ajmeeeeee

  • 18.11.2017.

    njega to više ne zanima to mu je bivša

  • Wrazica. 18.11.2017.

    Koji naslov :facepalm:

Komentiraj...
Vidi sve komentare