To je to što me zanima!

Orlandova cura pokazala gole grudi u časopisu i-D

Djevojka Orlanda Blooma snimila je editorijal za magazin i-D. Miranda Kerr pozirala je u raznim seksi pozama te pokazala svoje golo poprsje
Vidi originalni članak

Anđelica Victoria's Secreta skinula se u toples te tako pozirala pred fotografom magazina i-D. Miranda Kerr (26) na sebi je imala raskopčanu jaknicu ispod koje su joj se vidjele gole grud. Osim nje, za spomenuti magazin pozirale su Jeneil Williams i Gisele Bundchen, koja je prema Forbesovoj listi već drugu godinu najplaćeniji model na svijetu. Miranda je nedavno djelila savjete djevojkama kako skinuti suvišne kilograme. Rekla je da je tajna njezine vitke linije u zdravoj prehrani i vježbanju.
- Jedem zdravo i zbog toga imam puno više energije. Zapravo, jedem 80 posto zdravo, a 20 posto si ugađam zato jer ne vjerujem da je uskraćivanje zdravo. Dosta se i krećem pa svaki put kad sam u hotelu tražim da mi daju steper kako ne bi ispala iz forme - kazala je manekenka koja je u vezi s glumcem Orlandom Bloomom (33).

Idi na 24sata

Komentari 8

  • slay22 17.05.2010.

    Kad ćete već jednom shvatit da nemaju sve žene ogromanjske grudi i nekima koje su lijepe kao i Miranda ne trebaju da bi privukle pažnju.

  • cuba 17.05.2010.

    najbolje da ima vime ko nives celzijus željković drpić do gležnja to je inače jako privlačno

  • tina1501 17.05.2010.

    miranda je prelijepa,što sad ako nema velike grudi,bar je prirodna i ne mora nositi dekolte do pupka da bi privukla pažnju,tko bi rekao da ima 26 godina,ja joj ne bih dala više od 20 izgleda ful mlado u faci....

Komentiraj...
Vidi sve komentare